Miehet
Lapset

Mallisto / Hanky Panky

 • Merkki
 • Hinta
 • Ominaisuudet
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  Amerikkalainen Hanky Panky tuo vallankumouksellisen mukaviksi kutsutut alusasut vaatelaatikkoosi. Joustavat, pehmeät ja täydellisesti istuvat alusvaatteet tuovat naisellisen keimailevaa tyylikkyyttä vaatteidesi alle – niissä on ripaus leikkisyyttä, hitunen maalaisromantiikkaa ja rutkasti modernia seksikkyyttä. Tiedäthän, sellaista reesewitherspoonmaista eleganssia suoraan Louisianan New Orleansista.

  Hanky Panky perustettiin 1977 ja on vahvasti "Made in USA". Se on todellinen pala "amerikkalaista unelmaa", tarinaa, jossa kaikki on mahdollista. Suunnittelija ja merkin perustaja Gale Epstein loi ensimmäisen käsintehdyn alusvaatesetin ystävälleen kirjailluista nenäliinoista – Hanky Panky!

  Hanky Panky, kun kaipaat sutinaa alusvaatehyllyllesi

  Hanky Panky sekoittaa alus- ja yövaatteissaan perinteistä ja modernia, josta syntyy innovatiivisia malleja ja laatua, joka on valmistettu alusta loppuun saakka Yhdysvalloissa: kyllä, pitsit nyplätty ja puuvilla kasvatettu sataprosenttisesti kotipuolessa. Kaiken kukkuraksi alusvaatteiden pitsikuviointi on varta vasten suunniteltu merkille, joten samaa pitsikuviointia et muilta merkeiltä saa. Ja tiesitkö, yksiin string-alushousuihin käytetään yli 27 metriä lankaa, joten kestävyys on taattu!

  Hanky Pankyn raikkaat karkkivärit ja suloiset pastellit ovat sen parasta antia eikä mania ole kaukana, jos rakastat kauniita alusvaatteita! Onni on iloiset alusvaatteet, joissa tuntea olonsa kauniiksi! Klassiset värit: musta, valkoinen ja chai toimivat erinomaisesti vaativankin minimalistin juhlapukeutumisessa. Yllätä puolisosi – tai ihan itsesi – kauniilla sukkanauhaliiveillä, joilla stay upit pysyvät näppäristi paikoillaan. Villit kuviot ja eläinkuosit ovat itsevarman donnan valinta.

  Hanky Panky valmistaa elegantit alustopit ja kaarituettomat, pehmeät rintaliivit. Rohkea pukeutuja paljastaa trendien mukaisesti alusvaatteensa, kuten pukee läpikuultavan paitapuseron alustoppinsa päälle paljastaen näin vienosti rintaliivinsä. Tämä on kuitenkin suositeltavaa lähinnä, jos kyseessä on pukeutuminen klubille tai vapaa-ajalle. Ylellinen yöpaita tuo koti-iltoihin kaivattua luksusta. Nauti naisellisuudestasi mukavasti Hanky Panky -alusvaatteissa!

  Saatat pitää myös seuraavista tuotteista