Hanskat

939 tuotetta

Hanskat ovat oleellinen osa talvista tyyliä ja tuovat lämpöä tunnelmallisiin syysiltoihin. Ne voivat olla käytännöllinen, huomaamaton osa pukeutumista tai statement-asuste, jolla viet tyylisi uudelle tasolle. Nahkahanskoilla viimeistelet hienostuneen tyylin, kun teknisillä ominaisuuksilla varustetut kynsikkäät tai treenihanskat ovat sporttisen tyylin täydellinen kumppani tehden urheilusta, pyöräilystä ja ulkoilusta nautinnollisempaa. Hanskat-valikoimasta löydät tyylikkäät ja lämpöiset hansikkaat ja kynsikkäät naisille, miehillä ja lapsille.

Voit jatkaa hanskojen väriä muissa asusteissa, kuten huivissa tai pipossa. Jos valitset hanskat, jotka ovat näyttävät jo itsessään ja haluat antaa niille niiden ansaitseman tilan, valitse muihin asusteisiin neutraaleja värejä tai mustaa.

Hanskat viimeistelevät tyylin kuin tyylin

Mustat tai ruskeat klassiset nahkasormikkaat sulautuvat helposti naiselliseen arkipukeutumiseen tuoden siihen ripauksen ylellisyyttä. Nahkaisilla, timantein tai niitein koristelluilla kynsikkäillä tuot myös juhlatyyliin hitusen villiä asennetta tai rokkia arkityyliin. Pidä muu asu kuitenkin designiltaan puhtaana ja minimalistisena, jos et tarkoituksella halua synnyttää 80-luvun Madonna-mielikuvaa. Tyyliltään rohkea nainen valitsee punaiset nahkahansikkaat, jotka varastavat huomion kadun vilinässä. Värikkäät neulesormikkaat tuovat rentoon katutyyliin hauskuutta, kun upeat turkissomisteiset mokkanahkahanskat viimeistelevät elegantilla pehmeydellään hienostuneen talvityylin.

Miesten hanska-valikoimasta löydät puvun kanssa sopivia, klassisen yksinkertaisia nahkahanskoja. Fleece-sormikkaat toimivat sporttisen pusakan tai parkan kaverina. Toppahanskoissa sormet pysyvät lämpiminä pahimpina pakkaspäivinä, ja modernit, sirommat toppahanskat käyvät aivan yhtä hyvin arkipukeutumiseen, kevyemmänkin takin kanssa.

Lasten aktiivinen ulkoilu vaatii laadukkaat sormikkaat ja hanskat, jotka suojaavat sormia kylmältä pihaleikeissä - mutta hauskat värit ne vasta tuovat pukeutumiseen iloa ja tyyliin pirteyttä. Samanväriset pipo ja huivi viimeistelevät hauskan tyylin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista