Lasten hanskat

Suositut filtterit
1 165 tuotetta

Tyylikkäät hanskat täydentävät viileän sään asukokonaisuuden

Ilmat viilentyvät, mutta se ei tarkoita sitä, että ulkona tarvitsisi palella. Nauti raikkaasta ilmasta säähän sopivilla hanskoilla. Laajan hanskavalikoiman ansioista tyylikkyydestä ei tarvitse myöskään tinkiä.

Zalandolla on laaja valikoima tyylikkäitä ja lämpimiä hanskoja monenlaisiin tilanteisiin. Valikoimassa on nahkaisia sormikkaita, pehmeitä lapasia ja sporttisia, urheiluun sopivia käsineitä. Voit valita joko ajattomat sormikkaat tai trendikkäät lapaset.

Tyyli koostuu mielenkiintoisista yksityiskohdista

Erilaisilla tyyleillä voi leikitellä loputtomasti. Yhdellä tuotteella on yhtä monta erilaista käyttötapaa kuin käyttäjääkin. Klassiset ja ajattomat tuotteet miellyttävät toisen silmää, kun taas joku toinen rakastaa leikitellä rohkeilla väreillä ja muodoilla. Zalandolla arvostetaan erilaisuutta ja halutaan kannustaa oman tyylin löytämiseen. Pienillä yksityiskohdilla luot helposti omanlaisen tyylin. Valitse valikoimastamme vaikka värikkäät lapaset muuten ajattoman kokonaisuuden piristykseksi. Vastaavasti räväkän asun tasapainottavat hillityt sormikkaat.

Värien, materiaalien ja merkkien kirjo on laaja

Etsit sitten maanläheisiä ja ajattomia käsineitä tai värikkäitä ja trendikkäitä lapasia, Zalandon valikoimasta löytyy molempia. Tarjolla on kaikkea hempeistä pastellisävyistä piristävän kuviollisiin hanskoihin. Zalandolta löytyy luonnonkuiduista, kuten puuvillasta, valmistettuja hanskoja, mutta myös koville pakkasille soveltuvia paksuja toppahanskoja. Siistejä ja ajattomia nahkahanskoja löytyy myös runsaasti eri väreissä ja malleissa.

Monilla meistä on lempibrändejä, joiden tyyliin luotamme vuodesta toiseen. Toisaalta välillä on myös virkistävää löytää uusia ja mielenkiintoisia merkkejä. Lukuisien eri merkkien joukosta voit valita, mikä eniten miellyttää omaa silmää. Muutamilta merkeiltä löytyy erityisesti urheiluun ja aktiiviseen elämään soveltuvia hanskoja. Valikoimasta löytyy myös ihanan lämpimiä ja pehmeitä nahkaisia hanskoja kylmemmille keleille .

Pidä kätesi lämpiminä ympäristöystävällisillä valinnoilla

Me Zalandolla haluamme huomioida kestävän kehityksen tuotteiden materiaaleissa ja valmistuksessa. Jokaisen meistä voi tehdä pieniä valintoja, joilla pidämme maapallon paremmassa kunnossa. Tämän vuoksi valikoimasta löytyy erilaisia hanskoja ja käsineitä, joiden valmistuksessa on huomioita kestävä kehitys. Kyseiset tuotteet tunnistaa helposti pienestä vihreästä kestävä kehitys -merkistä.

Jokaisen tuotteen kohdalla on kerrottu tarkemmin, millä perusteella merkintä on ansaittu. Tuote on saatettu valmistaa esimerkiksi kokonaan tai osittain kierrätetystä materiaalista. Materiaalien kierrätys on todennettu käyttämällä kolmansien osapuolen kierrätysstandardeja. Merkeillä voi olla myös omia kierrätysohjelmia, joilla ne varmistavat että käytettävät materiaalit ovat kierrätettyjä.

Shoppaile helposti Zalandolla

Zalando auttaa löytämään juuri sinua miellyttävät hanskat laajasta valikoimastaan. Erilaisten värien, merkkien ja materiaalien joukosta löydät varmasti jotain mitä etsit. Sivustoltamme löytyy suodattimia, joiden avulla voit valita millaisia tuotteita sinulle näytetään. Jos etsit esimerkiksi vihreitä puuvillasta valmistettuja hanskoja, suodattimien avulla sinulle näytetään vain ne tuotteet, jotka täyttävät nämä kriteerit. Suodattimista löytyy myös lukuisia muita kategorioita joiden avulla nopeutat ja helpotat ostokokemusta.

Elämän on liian lyhyt palelemiseen. Tilanteesta ja käyttötarkoituksesta riippuen löydät Zalandolta varmasti hyvät hanskat. Panosta laadukkaisiin hanskoihin ja nauti elämästä ilman että sinun tarvitsee huolehtia vaihtelevasta säästä.