Katalogi

Suositut filtterit
50 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hanwag tietää, miten luoda jaloillesi parasta tukea

Oikeat kengät ovat erittäin olennainen osa jalkojen hyvinvointia. Mukavilla kengillä voit nauttia raittiista ilmasta ja ulkoilusta ilman ylimääräistä rasitusta jaloille. Hanwag on perinteinen saappaiden valmistaja ja sen pääpaino on korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa. Merkki on ylpeä alkuperästään ja käsityönä tehdystä osaamisesta ja pyrkii jatkuvasti soveltamaan niitä nykypäivään sekä viemään niitä tulevaisuuteen.

Vuodesta 1921 nykypäivään Hanwag on edustanut perinteistä käsityötä yhdistettynä tekniseen innovaatioon, laatuun ja ainutlaatuiseen istuvuuteen. Zalandon valikoimasta löytyy kattava valikoima erilaisia Hanwagin kenkiä, jotka soveltuvat erityisen hyvin vaeltamiseen. Kenkiä on useissa eri väreissä ja malleissa. Voit valita esimerkiksi pitkävartiset tai lyhytvartiset kengät riippuen ympäristöstä, johon olet menossa vaeltamaan. Vaelluskengät voivat olla myös tyylikkäät. Merkillä on kenkiä sekä miehille että naisille. Osa kengistä sopii puolestaan aivan kaikille. Sinun tarvitsee vain valita omaan käyttöösi parhaiten sopivat.

Hanwag suosii vaelluskengissään laadukkaita materiaaleja

Vaeltaessa kengät joutuvat kestämään kovaa kulutusta ja vaihtuvia maastoja. Välillä saattaa sataa tai maasto voi olla täynnä kiviä, jotka kolhivat kenkiä. Vaelluskenkien tulee olla valmis kohtaamaan kaikenlaista. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että kenkien materiaalit ja ominaisuudet on tarkkaan mietitty. Useissa kengissä pinta on valmistettu nupukkinahasta, joka kestää käyttöä ja kulutusta. Hyvissä kengissä materiaali hengittää tarpeeksi, jotta niissä on mukava vaeltaa pitkiäkin aikoja. Kengät on kevyesti vuorattu, jotta niillä pärjää hyvin myös viileämmässä säässä.

Nämä arvot ovat erottaneet Hanwagin muista kenkämerkeistä lähes 100 vuoden ajan. Samat arvot ohjaavat brändin toimintaa edelleen. Jotta saappaat ja kengät olisivat jatkuvasti korkealaatuisia, oikeiden materiaalien valinnalla on ratkaiseva rooli. Siksi Hanwag hankkii raaka-aineet erittäin huolellisesti ja valitsee ne kestävyyden perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että yritys valitsee myös toimittajansa erittäin huolellisesti. Parhaan mahdollisen kestävyyden takaamiseksi käytännössä koko Hanwagin nahan toimitusketju on Euroopan Unionin alueella.

Hanwagin tuotteet: kestävyys keskiössä

Kukaan ei varmasti halua, että kengät tulevat esteeksi muuten onnistuneelle vaellukselle. Merkille on tärkeää oikean istuvuuden luominen aivan alusta alkaen. Täydellinen istuvuus on jokaisen saappaan ja kengän tärkein kriteeri. Tästä syystä brändi valmistaa kaikki Hanwag-mallit erityisillä niille omistetuilla lastuilla. Hyvissä kengissä pohjat pitävät myös liukkailla kallioilla. Tämän vuoksi kenkien pohjan muotoilu on tärkeä osa hyviä kenkiä ja siihen kannattaa kiinnittää huomioita.

Kenkien pohja ei saa olla täysin tasainen, jotta jalka voi olla kengissä luonnollisemmassa asennossa. Pieni korko kantapään alla auttaa siihen, että jalka ei myöskään saa ylimääräistä rasitusta. Ulkopohjassa on hyvä olla myös kuvioita, jotta kengissä on parempi pito. Useissa Hanwagin kengissä kanta on erikoisvahvistettu, koska se osa kenkää saa paljon painetta kantapään kautta. Kantapään lisäksi myös kenkien kärki joutuu usein vaelluksella koville. Tästä syystä osassa kenkiä on erityisesti vahvistettu kärkiosa.