Mallisto

Suositut filtterit
brands
Väri
Hinta
Kuosi
fast_delivery
36 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Happy Plugs on ruotsalainen lifestyle-brändi, jonka tuotevalikoimaan kuuluu pääasiassa kuulokkeita ja kännykkäasusteita. Vasta syyskuussa 2011 perustettu merkki on kasvanut kansainväliseksi muotibrändiksi, jonka visuaalisesti silmiä hivelevät tuotteet ovat haluttua tavaraa esimerkiksi muotibloggaajien keskuudessa. Happy Plugsin visiona on aina ollut luoda kuulokkeet, jotka ovat paljon muutakin kuin pelkkää teknologiaa. Merkki panostaakin tuotteidensa suunnitteluun, pakkaukseen ja estetiikkaan. Tämä on kannattanut, sillä tänä päivänä Happy Plugseja myydään yli 56 maassa.

Happy Plugs -tuotteet ovat kuin kauniita muotiasusteita

Happy Plugs -kuulokkeet ovat kuin koruja, jotka huomataan missä ikinä kuljetkin. Kuulokkeita löytyy toinen toistaan upeimmissa värisävyissä, esimerkiksi kullan, ruusukullan, hopean ja mustan värisinä. Kokonaisuuden kruunaa tietysti merkin upeat kännykkäkuoret. Marmorikuoret ovat nousseet todellisiksi statement-asusteiksi muotimaailmassa. Mikä piristäisikään arkea enemmän kuin upea setti koostuen uusista kännykänkuorista ja kuulokkeista? Puhelin on monella meistä sen verran paljon esillä, että sen ulkonäköön on kiva välillä vähän panostaa. Kuulokkeetkin ovat useimmille välttämättömyystarvike, jota ilman ei moni osaisi kuvitella elävänsä. Happy Plugs -kuulokkeet ovat paljon enemmän kuin pelkät nappikuulokkeet: ne ovat ylellinen asuste, joka vie arjen aivan uudelle tasolle. Kuulokkeiden käyttömukavuus ja tekniset ominaisuudet ovat myös omaa luokkaansa. Happy Plugsin In-ear-kuulokkeiden mukana tulee kolme vaihdettavaa silikonitulppaa, joilla varmistetaan paras istuvuus.

Valitse oma värisi ja nauti musiikista!

Happy Plugs -tuotteet on tehty nykyajan liikkuvaan elämäntyyliin. Olit sitten lähdössä illanviettoon, treeneihin, töihin tai vain kävelemään kaupungille, kuulokkeet antavat sinulle mahdollisuuden nauttia musiikista ja vieläpä stailata ne osaksi lempiasuasi. Kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien markkinoilla olevien älypuhelinten ja tablettien kanssa ja niistä löytyy myös mikrofoni ja kaukosäädin hands-free-puheluita varten. Ruotsalaismerkki valmistaa lisäksi myös kauniita ja kompakteja kaiuttimia, jotka kulkevat helposti mukana, missä ikinä menetkin. Bluetooth-kaiutin onkin täydellinen matkakumppani. Huikean akunkeston ansiosta tämä kaunotar pysyy menossa mukana koko päivän.

Yhdistät helposti