Mallisto

Suositut filtterit
216 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Happy Socks tuo iloa koko perheen sukkamuotiin

Iloisia sukkia valmistava Happy Socks tietää, että harkittu tyyli alkaa yksityiskohdista. Happy Socks on ruotsalainen sukka- ja alusvaatevalmistaja, ja sen laadukkaat ja värikkäät sukat ovat löytäneet uskollisia käyttäjiä eri puolilta maailmaa. Ruotsalaisbrändistä on kasvanut kansainvälinen menestys. Zalandolta voit tilata kätevästi sukat kaikissa lempiväreissäsi ja -kuoseissasi kotiovellesi Suomessa. Hyvin suunnitelluilla sukilla ilahdutat helposti paitsi omaa myös läheistesi arkea. Mikä olisi parempi isän- tai äitienpäivälahja kuin skandinaaviset sukat, jotka kestävät käytössä pitkään. Piilota sukat myös ystävän synttäripakettiin tai työkaverin joululahjaan.

Laadukkaista materiaaleista valmistetuista hengittävistä Happy Socks -sukista ilahtuvat myös varpaasi. Monien skandinaavibrändien tavoin tämäkin ruotsalainen brändi satsaa tuotteidensa turvallisuuteen, ekologisuuteen ja kestävyyteen. Monet aikuisten ja lasten tuotteet on valmistettu kestävän kehityksen arvoja kunnioittaen ‒ sukkamallien valmistuksessa on käytetty muun muassa luomupuuvillaa. Luomupuuvilla viljellään ilman synteettisiä kemikaaleja, joten näissä sukissa pientenkin jalkojen on varmasti turvallista temmeltää. Ekologisia tuotteita suosimalla saat kaupanpäälliseksi hyvän mielen.

Ruotsalaismerkki on mullistanut sukkien maailman. Happy Socksin perustajien lähtökohtana oli tehdä arkisesta ja välttämästä tavarasta tuote, joka levittää ympärilleen onnellisuutta. Siinä se on myös onnistunut. Sukka voi olla paljon muutakin kuin pakollinen vaatekappale. Happy Socks -sukat saavat näkyä. Älä piilota designtuotetta lahkeen alle, vaan anna sen näkyä rohkeasti. Yhdistä muuten eleettömään asuun sukat, jotka antavat asukokonaisuudelle potkua. Valikoimassa on lukuisia vaihtoehtoja naisille, miehille ja lapsille.

Aikuisten sukat kaikkiin tyyleihin ja tilanteisiin

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka paljon merkitystä sukilla on päivän fiiliksille? Iloisilla, jalassa mukavalta tuntuvilla ja jalkojen muotoa tarkasti myötäileville sukilla olosi on taatusti parempi kuin eriparisukilla tai kulahtaneilla urheilusukilla, joita et raaski laittaa kierrätykseen. Happy Socks tarjoaa vaihtoehtoja lukemattomissa eri malleissa, väreissä ja tyyleissä. Arkikäyttöön sopivat mainiosti perinteiset puuvillasukat, kun taas tärkeään hetkeen tai hienostuneeseen asuun haluat ehkä yhdistää viskoosisekoitesukat.

Happy Socks ilahduttaa sekä värien että minimalistisen tyylin ystäviä. Jos kaipaat sukista potkua arkeesi, valitse sukat esimerkiksi reippaalla pallo-, raita- tai ruutukuviolla. Esimerkiksi miesten täysmusta tai tumma toimistolook saa aivan uuden ilmeen, kun suorien housujen alta pilkahtaa mustavalkoharmaa graafinen kuvio. Sukkien yllättävät väriyhdistelmät, kuten kirkas oranssi ja sininen, yhdistettynä maanläheisimpiin sävyihin, antavat myös potkua sukkalookiin. Käännä ajattelumallisi uuteen asentoon ja kokeile sukkia, joita et ole aikaisemmin koskaan kokeillut.

Aina asun ilmeen uudistaminen ei vaadi edes villiä kuviota vaan ainoastaan hieman perinteisestä poikkeavan sukkadesignin. Testaa esimerkiksi minimalistista sukkamallia, jonka jalkaterä hennosti vaaleanpunainen, keskiosa musta ja varresta löytyy ripaus syvänvihreää glitteriä. Kaksikerroksiset sukkamallit, jossa perinteisen valkoisen sukan päällä on ohuempi musta kangas, sopivat myös minimalistin vaatekaappiin.

Lastensukat, jotka piristävät jokaisen aamun

Haluatko tarjota lastesi aamuihin iloisen hetken? Poimi Happy Socksin valikoimasta heidän sukkalaatikkoonsa iloinen valikoima sukkia. Ruotsalaismerkin valikoimaan kuuluu esimerkiksi eläin- ja hedelmäaiheisia energisiä ja kestäviä lasten sukkia. Voit valita sukkia pidemmällä tai matalammalla varrella. Pienille lapsille on tarjolla myös tehokkaita tarrasukkia. Näiden sukkien joukosta lapsi valitsee mielellään joka aamu suosikkinsa – tee sukkien valinnasta joka-aamuinen hauska rutiini. Lapsille on tarjolla myös esimerkiksi kolmen sukan syntymäpäiväpakkauksia, joiden teemana ovat lahjapaketit.

Valikoimaan kuuluu hauskoja sukkamalleja myös teineille. Tyylikkäisiin tennareiden seuraksi istuvat täydellisesti esimerkiksi tacosukat tai pride-teemaiset sukat kaikissa sateenkaaren väreissä. Sukat hymiötyylisillä smiley-kasvoilla ovat myös varma valinta kenen tahansa teinin lahjapakettiin. Tutustu myös muihin sukkamalleihin.