Katalogi

Suositut filtterit
36 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tiedäthän sinäkin Harrington-takin? – Harringtonin kulttitakissa olet brit chic!

Se kevyt pusakka, ehdoton kulttitakki! Takin juuret johdattavat brittiläiselle tekstiilitehtaalle. Ensimmäinen kestävä, veden- ja tuulenpitävä pystykauluksinen pusakka valmistettiin vuonna 1937. Takki, jossa oli erottuva fraser tartan -kuosinen vuori, nimettiin Ryan O’Nealin Peyton Place -saippuaopperassa esittämän Rodney Harringtonin mukaan, koska tämä pukeutui aina kyseisenlaiseen takkiin. Takki pantiin merkille ja otettiin käyttöön myös erinäisissä ala- ja nuorisokulttuureissa, minkä myötä siitä tuli katukelpoinen ja suosittu. Tänä päivänä Harrington-takista valmistetaan yhä uusia versioita – vaikka se on suosittu myös klassisena originaalimallina. Harrington valmistaa samannimisen takin lisäksi myös muuta trendikästä katumuotia, josta kerromme nyt lisää.

Esimerkkejä Harringtonin mallistosta:

#klassikko: Jo iät ja ajat valmistettu pusakkamalli on edelleen osa tyylikästä asukokonaisuutta. Avainsana on brit chic. Aivan niin kuin nuoret silloin ennen, voit sinäkin vetäistä kevyen takin yllesi skinny-farkkujen ja trendikkään printtipaidan kanssa. Vaihtoehtoisesti takin alle sopii myös collegehuppari. Kauluspaidalla voit stailata kokonaisuutta ylöspäin – muista tällöin brit chic -tyyliin napitus ylös asti. Tyylitietoisimmat laittavat vielä päähän huopahatun, mieluiten mustan.

#uutta: Uutta designia Harrington-takissa on moderni tikkikuvio. Erityisen coolilta tikkimalli näyttää siniharmaana mustien farkkujen kanssa. Uusinta uutta ovat myös turkiskaulus sekä villasekoitteesta valmistettu malli. Leikkaus pysyy samana, vain uudenlaiset somisteet ja yksityiskohdat tuovat vaihtelua. Hupullinen takki tarjoaa säänkestävyyttä. Näiden lisäksi Harringonilta löytyy myös muita takkimalleja: parkoja, villakangastakkeja, svetaritakkeja jne.

#takin kanssa: Etenkin painokuvioidut t-paidat sopivat yhteen Harrington-takin kanssa ja antavat rennon ilmeen. Harringtonilta saat myös yhteensopivia kangashousuja trendikkääseen cargo-tyyliin; pitkiä tai lyhyitä, kaikkea löytyy. Brittihenkiseen pukeutumiseen sopii myös ruudullinen huivi – cool!

Yhdistele ja sekoita