Suodatin1

Hatley
Mallisto

1 tuotetta

Satumaisia printtejä ja suloisia pastellivärejä - tuo leikki ja iloittelu osaksi lapsesi pukeutumista! Lastenvaatemerkki Hatley tunnetaan ekologisista ja eettisistä vaatteistaan. Kauniit sadetakit ja pehmoiset yöasut ovat merkin parasta antia - ja ilahduttavat niin lasta kuin vanhempia!

Oletko kiinnostunut siitä, kuinka lapsesi vaatteet valmistetaan? Vastuullisen trendikkäät vaatteet valmistetaan aina luonnon ja ihmisten ehdoilla. Kanadalainen lastenvaatemerkki Hatley on eettisen ja ekologisen vaatesuunnittelun pioneeri. Vuonna 1987 perustettu merkki uskoo reiluihin ja maanläheisiin arvoihin jokaisessa tuotannon vaiheessa. Perheyrityksenä aloittanut ja edelleen toimiva Hatley suunnittelee suloisia ja värikkäitä lastenvaatteita, joissa laatu ja kestävyys ovat etusijalla. Ajattoman kauniit vaatteet säästävät niin kukkaroa kuin luontoa - huolella suunniteltu ja rakkaudella huollettu vaate kestää myös pikkusisaruksille.

Hatley - pirteää ja satumaista muotia, joka kestää sukupolvelta toiselle!

Hatley suunnittelee arjen käyttövaatteita sekä tyylitietoisille tytöille että pojille. Ulkoilutakit ja -haalarit ovat kotoisten olo- ja yöasujen ohella merkin erikoisosaamista. Sateenpitävä takki syksyn lätäkköleikkeihin vai topattu haalari lumilinnan rakennuspuuhiin? Lasten Hatley-takit ovat aina paitsi sääolosuhteisiin sopivia myös vastustamattoman söpöjä. Takkien printeissä seikkailevat niin metsän eläimet, taruolennot kuin autot. Lämpimät pyjamat rauhoittavat aktiivisen päivän jälkeen. Parhaasta puuvillasta valmistetut yöasut hurmaavat väreillään ja kuoseillaan - jopa niin paljon, että nukkumaanmeno tuntuukin lapsestasi erinomaiselta idealta!

Hatley-vaatteet ovat elämäniloisia ja värikkäitä, ja ainoa pukeutumissääntö on, että sääntöjä ei ole. Anna lapsesi käyttää luovuuttaan ja yhdistää vaatteita haluamallaan tavalla. Pinkki yöpaita ei näytä hassummalta turkoosien yöhousujen kanssa. Kuviollinen takki itsessään piristää asun hetkessä, eikä mitään ylimääräistä tarvita! Mikä parasta - printit ja värit pitävät huolen siitä, etteivät pienet tahrat näy ja hidasta menoa!

Tutustu myös