Naisten hatut

710 tuotetta

Hattu on asuste, joka huomataan aina. Siksi se onkin ihanan helppo tapa tuoda tyyliisi haluamaasi ilmettä, oli kyseessä sitten vahvan ilmeikäs naisellinen eleganssi, luontomatkailijan käytännöllinen tyylikkyys tai tyttömäisen hurmaava kesäromantiikka. Valloittavan valikoimamme naisten hatut avaavat sinulle ovet ihanimpien lierien maailmaan!

Hattujen rooli naisten muodin historiassa on ollut värikäs: hattumuoti on vaihdellut 1800-luvun muhkealierisistä kukkahatuista 1920-luvun kypärämallisiin kupuhattuihin ja 1960-luvun pikkuruisiin pillerihattuihin. Toisinaan hattu on ollut naisen asun kulmakivi, toisinaan hiipunut muodista lähes kokonaan. Tietyt mallit, kuten kesäiset lierihatut, ovat kuitenkin säilyttäneet vakaan suosionsa tyylivirtauksesta toiseen. Tämän päivän naisten hatut yhdistelevät rohkeasti menneiden vuosikymmenten vaikutteita raikkaalla otteella.

Naisten hatut ovat yhdistelmä minimalistista eleganssia ja leveiden lierien hurmaa

Kun kaipaat naisellista näyttävyyttä, kesäistä keveyttä ja suojaa auringolta, suuri ja leveälierinen hattu on ehdoton valinta. Luonnollisesta paperikuidusta tai kestävästä sekoitemateriaalista valmistettu lierihattu istuu niin juhlamekon, farkkushortsien kuin rentojen puuvillahousujenkin kanssa, ja henkii ihastuttavaa vintage-tunnelmaa. Sopiiko sinun tyyliisi parhaiten luonnollisen sävyinen olkihattu, pelkistetyn raikas valkoinen tai pastellisävyinen lieri vai kenties moderni monivärinen hattu? Perinteinen olkihattu saa aivan uuden ilmeen, kun valitset sen esimerkiksi hehkuvan turkoosinsinisenä ja yhdistät sen raikkaaseen sitruunankeltaiseen mekkoon sekä hatun sävyyn mätsääviin korkkareihin.

Leveät lierit elävöittävät myös syys- ja talviasuasi, kun valitset esimerkiksi lämpimästä huovasta valmistetun hatun. Ilmeikkäitä talvihattuja edustavat myös linjakkaat turbaanimalliset hatut sekä ihanan pörröiset karvahatut. Hattu on myös käytännöllinen varuste monessa vapaa-ajan aktiviteetissa. Hyvin istuvat, pienilieriset kangashatut suojaavat päätä, niskaa ja kasvoja auringonsäteiltä esimerkiksi purjehtiessa ja etelänmatkoilla, ja toimivat loistavasti myös metsäretkillä ja vaelluksilla.

Laajan hattuvalikoimamme ihanat, käytännölliset ja trendikkäät naisten hatut antavat sinulle mahdollisuuden vaihtaa ilmettä käden käänteessä!

Tutustu myös

Naisten hatut ovat taas muodissa! Hattu voi olla sekä käytännöllinen asuste että osa trendikästä asukokonaisuutta. Hattu on erittäin naisellinen asuste, joka on myös osana juhlaetikettia monissa erityylisissä juhlissa. Oletko joskus ihaillut kuinka tyylikkäiltä kuninkaalliset näyttävät juhliin saapuessaan? Naisten erilaisilla hatuilla myös sinä voit tuoda lisää glamouria asukokonaisuuteesi! Hatun voi valita sopimaan yhteen muun asun, tai vaikkapa hiusten, ihon värin, silmien tai silmälasien kanssa. Hattu kaunistaa asua sekä käyttäjäänsä ja hatun avulla voi helposti luoda persoonallisia tyylejä. Sen lisäksi, että hattu on tällä hetkellä erittäin trendikäs asuste, se myös suojaa päätäsi. Aurinkohattu on ehdoton varuste rannalla, ja syksyn tai kevään asuun sopii erinomaisesti hieman paksumpi hattu, joka lämmittää päätä juuri sopivasti.

Hulluttele Zalandon hatuilla!

Valitse nyt omat lempihattusi Zalandon valikoimasta ja mausta asukokonaisuuttasi elegantilla naisten hatulla. Täältä löydät hatut niin arkiseen kuin juhlavaankin asuun sekä kesäiset hatut aurinkorannoille, kuin myös lämpimät huovutetut hatut suojaamaan korvia tuulen viimalta. Valitse muihin asusteisiisi soveltuva hattu monipuolisista värivaihtoehdoistamme, tai uudista samalla koko asustevalikoimasi ja hanki itsellesi uusi look Zalandon huimasta asusteiden valikoimasta. Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti, ja huomaatkin valikoimaa selailemalla aina mitkä värit ja tyylit ovat juuri nyt in. Hattu kruunaa tyylisi parhaiten, kun puet sen yhteen sopivan huivin ja sormikkaiden kanssa. Paina siis rohkeasti hattu päähäsi ja häikäise persoonallisella tyylillä!