Katalogi

Suositut filtterit
232 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Brasilialaisen Havaianas-sandaalibrändin värikkäät luomukset ovat varma kesän merkki! Havaianas on myös maailman suosituin rantasandaalibrändi. Suosion syitä ovat ainakin hurmaavan herkullinen värimaailma, laadukas materiaali, kestävyys ja mukavuus.

60-luvulla perustetun Havaianasin suosion taustalla on myös selkeä design. Kaikkien tuntema perusmalli on kaikessa yksinkertaisuudessaan toimiva – ja näyttää hyvältä! Sillä näitä sandaaleja ei tosiaankaan pidetä ainoastaan rantahiekassa: Havaianas-sandaalit ovat kelpo elementti kaikenlaisiin kesäisen sään asukokonaisuuksiin.

Havaianas huokuu aurinkoista rantatunnelmaa

Perusmalli eli perinteinen varvassandaali sopii niin shortsien, hameiden kuin lahkeesta käärittyjen pitkienkin housujen seuraksi. Ilmeen määrittelee värimaailma. Valinnanvaraa on valtavasti. Arvostatko klassista, pienellä Brasilian lipulla viimeisteltyä mallia, jonka pohjakin on koristeltu lipun värein? Vai mielitkö sittenkin varsinaista väriläiskää? Väriyhdistelmiä on huimaava määrä. On kirkkaita yksivärisiä sandaaleja, sandaaleja tehostevärein ja sandaaleja makeasti kuvioiduin pohjin.

Perusmallin rinnalle on noussut nykyään mitä erilaisimpia uusia luomuksia. Naisten sandaalivalikoiman suosikiksi on noussut esimerkiksi siron naisellinen, kapeampi ja ohutpohjaisempi sandaalimalli. Naisten mallistossa hilpeiden ja rantatunnelmiin kuljettavien kirkkaiden värien rinnalla nähdään myös kultaa ja kimallusta. Metallinhohtoiset sandaalit sopivat erinomaisesti esimerkiksi maksimekkojen ja shortsipukujen seuraksi! Uusi suljettu loafer-malli puolestaan yhdistää rantatyylin ja katutyylin – siitä onkin nopeasti tullut koko perheen suosikki.

Miesten Havaianas-valikoima on myös runsas ja värikäs. Perusmallin lisäksi siihen kuuluu muun muassa muotoiltuja, sporttisia malleja. Hurmaavia ovat myös lasten Havaianasit! Paksupohjaiset nilkkaremmein varustet mallit ovat hurjan suloiset, ja sandaalien raikas värimaailma on taatusti pienten tyttöjen ja poikien mieleen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista