Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Ominaisuudet
shipped_by_zalando
4 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Heidi Klumin Intimates-mallisto erottuu muista omintakeisilla yksityiskohdillaan ja ylellisillä somisteillaan. Huippumalli on tammikuusta 2015 lähtien tuottanut alusvaatteita yhdessä australialaisen Bendon-merkin kanssa. Haluatko tietää, mitä huippumallit pukevat päällysvaatteidensa alle? Otetaan selvää!

Hempeitä kermanvalkoisia pitsirintaliivejä ja -pikkuhousuja, seksikkäitä ja viettelevin yksityiskohdin somistettuja yönsinisiä rintaliivejä tai naisellisia aluspaitoja – Heidi Klumin Intimates-mallistosta löytyy sopivia alusvaatteita kaikille nuorista tytöistä aikuisiin naisiin. Lue seuraavasta, mikä sopii sinulle!

Löydä omat Heidi Klum Intimates -alusasusi

Pidätkö persoonallisista alusvaatteista? Mahtavaa, sillä Heidi Klum ei ole mallistossaan satsannut perusdesigniin, vaan yhdistelee yksinkertaisia tyylejä huomiota herättäviin yksityiskohtiin ja somisteisiin. Sinulle saattavat sopia neonkirjaillut rintaliivit tai kirkkaat värit, kuten pinkki – sekä niiden kanssa tyyliin sopivat pitsipikkuhousut.

Nuorille tytöille erityisen hyvin sopii viattoman valkoinen. Myös vaaleiden paitojen tai valkoisen mekon alle tulisi pääsääntöisesti aina valita valkoista. Roosanvärinen rinnanympärysnauha tai roosanväriset somisteet antavat alusvaatteille ripauksen viattomuutta. Vaikutelmaa keventää myös pitsin käyttö. Tällöin yhdistettäviksi sopivat sirot, samanväriset pitsistringit.

Rintaliivien ja alushousujen – jotka myydään yhdessä settinä, jolloin niille on aina olemassa sopiva vastakappale – lisäksi Klumin Intimates-mallistosta löytyy myös naisellisia alus- ja yöpaitoja. Koska Heidille on tärkeää myös se, millaiseksi alusvaatteet saavat kantajansa olon, on myös paitojen naisellisuus varmistettu pitsisomisteilla.

Tutustu myös