Mallisto / Henry London

 • Merkki
 • Hinta
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  Henry London -rannekellojen tärkein inspiraation lähde on Lontoo – kaupunki, joka on samaan aikaan sekä hillitty ja perinteinen että moderni ja villi. Henry London tiivistää Lontoon hengen luovuudella ja huolella suunnitelluiksi rannekelloiksi, joista voi löytää niin vintage-estetiikan kuin raikkaan nykymuotoilunkin ilmettä. Korkealaatuinen teknologia varmistaa sen, että kello käy luotettavasti ja tarkasti vuodesta toiseen.

  Henry London -kellot tikittävät Lontoon tunnelmaa

  Henry Londonin tarina sai alkunsa ainutlaatuisella tavalla. Kaksi lontoolaista muotoilijaa oli etsimässä uutta inspiraatiota kuuluisan Portobello Road Marketin markkinakojuilta, kun he löysivät vanhan sveitsiläisen rannekellon, jonka taakse oli kaiverrettu sanat "Henry, August 1965". Kuluneesta ilmeestään huolimatta kello huokui sellaista vanhaa kauneutta ja käsityöosaamista, että muotoilijat olivat myytyjä. Sen seurauksena he perustivat Henry London -brändin, joka luottaa huolella valmistettujen rannekellojen ajattomaan vetovoimaan. Vanhan vintage-kellon inspiroimana Henry London yhdistelee kelloissaan klassista eleganssia ja perinteisiä laatumateriaaleja nykypäivän muotoiluun ja tekniikkaan. Vaikka ajan voi tänä päivänä halutessaan tarkastaa puhelimestakin, on oikealla rannekellolla täysin eri vaikutus – se on paitsi käytännöllinen ja aina esillä oleva ajannäyttäjä myös pienestä koostaan huolimatta hyvin tärkeä asuste, joka antaa asulle persoonallista henkeä ja huoliteltua ilmettä.

  Henry London tuo uniikkia eleganssia joka ranteeseen

  Henry London -rannekelloista löydät sekä naisten että miesten ranteisiin sopivia malleja, joiden joukosta voit valita nahka- tai metallihihnalla, suurella tai sirolla kellotaululla sekä hopeisilla tai kultaisilla elementeillä viimeistellyn kellon. Kellovalikoimasta löydät myös ajanottotoiminnolla ja päivyrillä varustettuja kronografikelloja. Rannekello on loistava tapa antaa hienostunutta tunnelmaa asuun kuin asuun – tumman puvun kanssa elegantti rannekello on lähes pakollinen varuste, ja rentoon arkityyliin kello tuo skarppia ja tyylitietoista tunnelmaa. Onko sinun valintasi tummalla nahkahihnalla ja kultaisilla viisareilla varustettu klassinen malli, kellotaulua myöten pinkin tai violetin sävyssä kylpevä väriläikkä vai kenties ruusukultaisella rannekkeella viimeistelty metallikello, joka säkenöi kuin koru?

  Yhdistät helposti