Mallisto

77 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hey Honey on skarppi, freesi ja naisellinen vaatettaja. Mallistojen keskiössä on pirtsakka athleisure-tyyli, joka tuo sporttihenkisen muodin parhaat palat osaksi viikonpäiviäsi. Rentous ja käytännöllisyys kohtaavat siluettimaisen istuvuuden ja trendikkäät kuosit. Tuloksena on stailaus, jonka hyväntuulinen flow huomataan! Sporttisuudesta inspiroituvat muotimuusat bongaavatkin valikoiman tärpit trikoista urheiluliiveihin.

Asu, joka on ajankohtainen niin joogasalilla kuin rennolla kaupunkilomalla? Lempeästi iholle istuvat tyylitärpit annostelevat lookiisi trendikkäitä ja energisiä viboja. Hey Honey on pirteä vaatevalmistaja, joka varustaa garderobisi kohtaamaan aktiivisen arjen!

Hey Honey – harmonisen raikasta sporttifiilistä

Energiset päivät vaativat osakseen simppelin esteettistä pukeutumista. Hey Honey surffaakin muodin aallonharjalla luotsaamassa liikkuvaista elämäntapaasi. Mehukkaat printit ja sulavalinjaiset leikkaukset puhuttelevat laatutietoisen ja ryppyotsattoman vaatekerran ystäviä. Tarkoin valitut tekniset materiaalit pitävät huolen hektisen arjen tyylipuhtaudesta. Kauniin harmoninen look ei suotta olekaan kivunnut myös tarkkojen muotigurujen suosikiksi!

Oletko suuntaamassa toimistolta joogasalille? Tai onko tiedossa kenties letkeä viikonloppu kaupungin kahviloissa? Hey Honey ottaa kopin aktiivisten viikonpäivien pukukoodista! Siluettimaiset urheilutrikoot ovat energisen lookin ehdoton must-have-valinta. Ihoa hyväilevät luottohousut kaverustuvat kameleonttimaisesti moneen asuun. Kokeile esimerkiksi rennon hupparin tai collegen ja ihonmyötäisten trikoiden sporttista yhdistelmää – toimii täsmällisesti niin tennareiden kuin treenitossujenkin kanssa! Tekniset paidat, urheiluliivit ja topit ovat taas yläosien ykkösvalintoja urheilulliseen stailaukseen. Hyvin istuvat yläosat ripottelevat asuun ketterän naisellista fiilistä. Kun taas mätsäät treenitopin suosikkifarkkujesi kanssa, tuot katumuodin asuun reipasta sutinaa. Tai yhdistä lempitrikoosi esimerkiksi lyhyen bombertakin tai muhkean neulepaidan kanssa: tuloksena on asu, joka on chic niin joogamimmin kuin minimalistisen muusan päällä!

Yhdistele ja sekoita