Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Urheilulaji
Hinta
Alennus
Pintamateriaali
31 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

HIIT – riko rajasi koko kehoa tukevissa treenivaatteissa

Urheiluvaatemerkki HIIT Gear & Apparel tarjoaa treenivaatteet ja -tarvikkeet HIIT-treeniin (High-intensity interval training) sekä muihin vaativiin urheilulajeihin. Monet harrastavat HIIT-treenejä kotilajina, sillä simppelit ja nopeat treenit eivät vaadi puitteilta yleensä muuta kuin hieman tilaa. Fyysisesti HIIT on kuitenkin rankka treeni, joten sopivat treenivaatteet tekevät harjoituksesta selvästi sujuvamman. HIIT Gear & Apparel haluaa tarjota asiakkaille ympäri maailmaa laadukkaita, kehoa tukevia ja hinnaltaan kohtuullisia treenivaatteita. Näissä virtaviivaisissa urheiluasuissa osallistut mielelläsi HIIT-treeneihin myös kuntosaleilla ja muilla julkisilla treenipaikoilla. Voit hyvin käyttää treeniasuja muissakin urheilulajeissa. Ne sopivat mainiosti esimerkiksi kuntosalitreeniin, tanssitunneille, pilatekseen, joogaan ja erilaisiin ryhmäliikuntalajeihin.

Treenin ideana on vähintään noin 15 minuutin äärimmäisen intensiivinen treeni. Treenin vaikeustasoa ja intensiteettiä voi kohottaa sitä mukaa, kun oma kunto kohenee. Koska treeniin kuuluu yleensä ääripään liikkeitä, kuten haarahyppyjä, linkkuja tai punnerruksia, treeneissä virtaa hiki. HIIT-merkin vaatteet on kehitetty imemään hiki ihosi pinnasta ja pitämään näin olosi mukavana. Voit huoletta heittää hikiset vaatteet treenin jälkeen pesukoneeseen, mutta tarkista tuotteiden pesuohjeet. Yleensä vaatteiden rumpukuivaus on kielletty, mutta ei hätää, sillä vaatteiden tekniset materiaalit kuivavat nopeasti. Saat lempiasusi seuraavana päivänä taas päälle.

Brändin perusvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi naisten napakat urheiluliivit ja treenitopit. Yläkropan tuella on liikkuvassa treenissä erityisen tärkeä merkitys. Lisäksi löydät urheiluvaatemerkiltä muun muassa napakat urheilutrikoot, jotka eivät valu päältä. Useimmat trikoomalleista antavat tarvittavan tuen myös vatsan seudulle. Valikoimaan kuuluun lisäksi hihattomia toppeja ja pitkähihaisia urheilupaitoja. Valitse suosikkituotteesi ja tee tilaus kätevästi Zalandon kautta.

Sensuellia hehkua treenilookiin

Täm brändi tietää, ettei treenilookin tarvitse missään nimessä olla tylsä. Brändin valikoimaan kuuluu treenitoppeja ja trikoita, joiden materiaalissa on sensuelli hehku. Jos pidät kirkkaista väreistä, hae potkua treeniisi pinkillä treeniasulla. Pinkki, hienoisesti helmiäisenä hehkuva toppi on edestä hyvin yksinkertainen, mutta topin selkäpuoli on jätetty osittain avoimeksi. Hanki myös musta treenitoppi hieman kuultavassa sävyssä. Mustassa mallissa leikkauksen juju löytyy topin etupuolelta, sillä kankaaseen on jätetty rintakehän päälle pieni ikkuna.

Kansainvälisesti suositun treenibrändin vaatteisiin on saatu uniikkia ilmettä persoonallisilla leikkauksilla. Leikittele siis rohkeasti erilaisilla lookeilla. Valitse esimerkiksi valkoinen perustoppi, jonka selkäpuolen muodostavat mustat lomittain kulkevat narut. Suosittuja ovat lisäksi hyvin syvään uurretut mustat topit, joissa huomion keräävät kaula-aukon yli kulkevat narut. Narut vetävät topin yhteen napakaksi kokonaisuudeksi.

Eleetöntä tyylikkyyttä treeneihin

HIIT-valikoiman väripaletti muodostuu pääosin murretuista sävyistä. Harmoninen värimaailma mahdollistaa sen, että voit hankkia tuotteita vaatekaappiisi kattavan valikoiman ja yhdistellä sitten vapaasti ylä- ja alaosia keskenään. Väripaletti pitää sisällään muun muassa valkoista, mustaa, harmaata, viininpunaista ja tummaa turkoosia. Lisäksi treenivaatteissa on käytetty haaleaa mintunvihreää ja vaaleanpunaista. Poikkeuksiakin toki löytyy. Mikäli kaipaat treenihetkeesi kunnon värienergiaa, valitse kokopunainen treeniasu napakalla topilla ja hyvin istuvilla trikoilla.

Nautitko treenipukeutumisessa harmonisesta, minimalistisesta tyylistä? Suositun urheilumerkin kattaus antaa tähän runsaasti vaihtoehtoja. Viileä vaaleanharmaa treenilook sopii täydellisesti hillittyyn tyyliin. Ohutolkaimisessa topissa on hienovarainen koristerypytys ja valkoinen logo, mutta yleisilme on rauhallinen. Alaosaksi voit valita täyspitkät harmaat trikoot, jotka tukevat kehoasi päästä varpaisiin. Toinen vaihtoehto on saman sävyn lyhyet treenishortsit, joiden lahkeissa toistuu topin hillitty koristusrypytys. Täysmusta teenilook on ikuinen klassikko. Yhdistä yksinkertaiset mustat legginsit sekä merkin valkoisella logolla koristettu musta tank top -treenitoppi. Saatavilla on myös esimerkiksi tyylikäs täysmusta treenihaalari lyhyillä lahkeilla. Zalandon verkkokaupasta löydät omasi ‒ tilaa  toivetuotteesi, ja saat sen halutessasi kotiovellesi.