Mallisto / Hikkaduwa

 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  Kalenterissa siintää hiekkarannat, surffiretket tai viikonlopun lämpöiset päivät? Kuuman kesätyylin ranta-uskottavat kulmakivet kruunaavat lomafiiliksen. Hikkaduwa on vaatevalmistaja paikallaan silloin, kun haluat asukokonaisuudelta helppoa mätsättävyyttä ja rentoa olomuotoa. Merkin hittejä ovat varvassandaalit, joiden leikkisän energinen stailaus vakuuttaa meidät lomatyylin tärkeydestä! Kun lämpötila kohoaa, myös asukoodi saa muuttua astetta rennommaksi. Siksipä jalkaan letkeästi sujahtavat popot toimivat niin shortsien kuin rantamekkojen parina, minne ikinä lomamoodi sinut kuljettaakaan.

  Hikkaduwa tuo hiekkarantojen takuutyylin stailaukseesi

  Sun, sea, sandals! Lähtölaskenta aurinkoisten päivien stailaukseen lähtee rantamuodin ikivihreistä kengistä. Tällä kertaa sandaalit on päivitetty mielenkiintoisella designilla: pohjan kulmikas muotoilu on sekä toiminnallinen että katseenkestävä. Kevyt rakenne ja ergonominen muotoilu taas tukevat mukavaa askellusta aktiivilomallakin. Kuvioiden ja värien kimara pitää myös huolen siitä, että trendipäivitys onnistuu ketterien kenkien johdolla. Yksiväriset sandaalit ovat toki kaikkialla aurinkostailauksessa toimivia, mutta otamme vaarin myös pirteistä värikontrasteista ja kirkkaista sävyistä! Hikkaduwa on saanut nimensä surffarien suosimasta srilankalaisesta kultaisen hiekan rannasta. Lainaammekin ilomielen sporttisen hyväntuulista asennetta myös rantatyylin miksauksessa. Sandaalien selkeä muotoilu toimii niin surffarimimmien kuin -miesten aktiiviasussa, mutta kevyet popot sujahtavat yhtä hyvin myös aurinkovarjon alla viihtyvän tyyliin.

  Ranta-asu luottaa mukavaan istuvuuteen ja kätevään yhdistelyyn

  Rantauskottavan muodin aakkoset ovat letkeät ja moneen tilanteeseen mukautuvat. Ja beach-tyylistä inspiroituvat pukineet sopivat aivan hyvin myös kaupunkikävelyille, rentoon fillarointiasuun ja uima-altaan reunallekin. Surffarimuotia mukaileva asu ei suotta ole klassikko: varvassandaalit, uima-asu ja nopeasti ylle sujahtavat rantavaatteet ovat täysosuma aktiiviasuun. Menevät muotimuusat tsekkaavat bikinien ja rantakaftaanien repertuaarit: sporttikuosia uintireissuille tai trendikkäät pitsibikinit rantabulevardille? Farkkushortsit ja varvassandaalit ovat se tehokaksikko, joka kannattaa pakata aurinkorasvan ohella lomamatkalle. Miesten energinen rantatyyli on klassisimmillaan pitkälahkeisten surffishortsien, sandaalien ja hihattoman t-paidan kombossa. Kun tiedossa on sporttista menoa, valikoi tekniset uimahousut hyvän fiiliksen pariksi. Sandaali-sää vaatii myös kuumimpien asusteiden pikapäivitystä! Aurinkolasit ja päähineet lierihatuista aurinkolippoihin eivät kaipaa esittelyjä toiminnallisen lomatyylin viimeistelijöinä.

  Tutustu myös