accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / Hilfiger Denim 1306 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
1306 tuotetta
1306 tuotetta

Hilfiger on maailmanlaajuisesti tunnettu amerikkalainen muotisuunnittelija

Tommy Hilfiger jo vuodesta 1985

Brändi on erityisen tunnettu rennon klassisista ja korkealaatuisista tuotteistaan, jotka miellyttävät monia. Hilfiger Denimin mallistot ovat suosittuja monien julkkisten keskuudessa, ja brändiä näkeekin usein jopa punaisilla matoilla. Muistathan Destiny's Childin ikoniset Hilfiger-topit ja nuoren Kate Mossin!

Hilfiger Denim on yksi Tommy Hilfigerin mallistoista. Malliston vaatteet on suunnattu nuorille ja nuorekkaille naisille ja miehille, jotka arvostavat korkealaatuista suunnittelua. Suunnittelutyö on yksityiskohtaista, virheetöntä, laadukasta ja kaunista. Vaatteet ovat mukavat päällä ja istuvat hyvin, eikä tähän mallistoon voi olla ihastumatta! Hilfiger Denim -mallisto koostuu muun muassa farkuista, neuleista, kauluspaidoista ja takeista. Koska mallisto on näin laaja, vaatekokoelmasta löytyy valittavaa monenlaisiin tilanteisiin.

Hilfiger Denim Zalandolta
@zalando Hilfiger Denim Zalandolla

Hilfiger Denim tuo elämääsi rentoa tyyliä

Valitse Hilfiger Denim kun haluat pukeutua mukavasti, mutta tyylillä

Hilfigerin tyyli on rento, yksinkertainen ja huoliteltu. Klassikkomerkin vaatteissa on siis helppo viihtyä ja tuntea olonsa mukavaksi. Malliston värimaailmassa on säavyjä laidasta laitaan, ja nämä rauhalliset ja kirkkaat värit täydentävät toisiaan ja tuovat piristystä harmaaseenkin päivään.

Naisille sopiva, mukava, kevyt asukokonaisuus syntyy yhdistämällä esimerkiksi ballerinat, kangashousut ja lyhythihaisen puseron. Jos päivä käy viileäksi, voit napata mukaasi kevyen, muotoonleikatun ulkotakin. Vapaa-ajan mekoissa on myös valinnanvaraa: ne sopivat hyvin arkikäyttöön vaikka rannalle tai lounaalle. Näiden mekkojen kanssa voit laittaa jalkaasi ballerinat tai korkokengät. Matalavartiset tennarit, shortsit ja printtipaita tuovat miehille rennon lookin, jossa varmasti viihtyy. Kaulus- ja pikeepaidat antavat mahdollisuuden pukeutua klassisen rennosti. Asuja ja asusteita yhdistelemällä saat vaivatta sopivan asun moneen tilanteeseen.

Hilfiger Denim Zalandolla
@zalando Hilfiger Denim verkkokaupassamme