Naiset
Lapset

Mallisto / Hilfiger Denim

 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Pituus
 • Pintamateriaali
  3 tuotetta
  |Lajittelu :

  Hilfiger Denim


  Tommy Hilfigerin Denim-mallisto tarjoaa denimiä kaikissa muodoissa, mutta myös viileän tyylikkäitä trendiasuja, jotka näyttäytyvät tyypillisen pelkistettyinä ja sporttisina merkin klassisissa tunnusväreissä – punaisessa, sinisessä ja valkoisessa. Kerromme sinulle, mitkä must-tuotteet sinun kannattaa hankkia.

  Hilfiger Denim -muoti on suunnattu niin miehille kuin naisille. Hupaisaa on se, että koska Hilfiger Denim panostaa perusvaatteisiin, voit luoda mallistosta unisex-asukokonaisuuksia. Ehkä voit siten antaa inspiraatiota myös kumppanillesi? Esittelemme sinulle nyt Hilfiger Denimin hittituotteet ja kokonaisuudet, jotka voit asuista loihtia.

  Unisex-asukokonaisuuksia Hilfiger Denimiltä

  #1: Ehdoton multitalentti vaatteeksi on Hilfiger Denim -paita, tai pikemminkin paitapusero. Voit yhdistää siihen ylös käärityt bootcut-farkut, joihin Hilfiger Denim on taikonut erityisen rennon leikkauksen. Erityisen cool paita on housunkauluksen sisään työnnettynä ja yhdistettynä kokonaisuuden täydentävään vyöhön. Jalkaan matalat kengät ja viileällä säälle ylle untuvatakki – voilà, ensimmäinen asukokonaisuus on valmis.

  #2: Hilfiger Denimin bomber-takeissa on tällä kaudella ehdotonta trendipotentiaalia. Jotta takki pääsee parhaiten oikeuksiinsa, tulisi sen kanssa pukea skinny- tai slim fit -farkut. Naisten kannattaa valita chelsea-bootsit tai elegantit saapikkaat, kun taas miehet voivat pidättäytyä tennareissa. Paidan tai puseron väriksi suosittelemme pastellia, kun taas takin tulisi olla tumma.

  #3: Varma valinta ovat kangashousut tai chinot ja niiden kanssa logoprintattu T-paita, poolo tai college. Jalkaan matalat kengät – naisille ballerinat ja miehille tennarit. Kokonaisuuden viimeistelee enempiä koreilematta lippis. Viileällä ilmalla tyyliin sopii täydellisesti farkkutakki tai ohut tuulitakki.

  10 % alennusta

  Tilaa uutiskirjeemme & lunasta lahjasi