Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Mallisto
97 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Espanjalainen kenkävalmistaja Homers suunnittelee linjakasta ja inspiroivaa kenkämuotia laadukkaan jalkinemuotoilun ystäville. Sen mallistot on suunnattu naisille, jotka syttyvät puhtaista sävyistä ja selkeistä linjoista ja vaativat lisäksi kengiltään ilmeikkäitä yksityiskohtia, täydellistä istuvuutta ja vuosia kestävää laatua. Jokainen kenkäpari syntyy intohimoisen suunnittelutyön ja huolellisen käsityön tuloksena.

Yli 40 vuotta sitten Espanjan Menorcalla perustettu, edelleen perheyrityksenä toimiva Homers on korkeiden vaatimusten kenkävalmistaja. Se vaatii itseltään parasta mahdollista laatua, jatkuvasti uudistuvaa designia sekä kauneuden ja mukavuuden täydellistä balanssia. Sen kengät onkin suunnattu asiakkaille, jotka eivät tyydy minkäänlaisiin kompromisseihin jalkineidensa suhteen. Homersin suunnittelijat yhdistävät hyväksi havaittuja perinteitä raikkaaseen muotokieleen, joka syntyy vapaana virtaavan mielikuvituksen luovuudesta sekä tarkan näkemyksellisestä ja määrätietoisesta otteesta. Brändin kohderyhmänä ovat etenkin urbaanit ja modernit naiset, jotka rakastavat vähäeleisen näyttävää chic-tyyliä ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia.

Homers – espanjalaista jalkinedesignia vaativaan makuun

Homersin kävelykengissä, nilkkureissa ja saapikkaissa kestäväksi työstetty nahka ja naisellisen elegantti muotoilu henkivät modernia minimalismia. Selkeän yleisilmeensä ja värimaailmansa ansiosta näyttävätkin jalkineet sopivat saumattomasti yhteen monenlaisten vaatteiden kanssa. Pue esimerkiksi sirot harmaat nahkaloaferit nilkkoihin käärittyjen vaaleiden farkkujen kanssa tai anna ryhdikkyyttä naiselliselle puolihameelle tukevien tolppakorkoisten nilkkureiden avulla.

Homersin kesäisissä sandaaleissa ja avokkaissa jalka voi hyvin ja myös näyttää hyvältä. Ilmavasti suunnitellut kenkämallit antavat jalan nauttia auringosta mutta tarjoavat samalla tukea ja pehmeyttä askeleelle. Viehättävän orgaaninen kesätyyli syntyy esimerkiksi sinisävyisen trikoomekon ja nude-sävyisten, puupohjaisten kiilakorkosandaalien yhdistelmästä.

Homersin kengät ovat huippuunsa hiotun jalkinesuunnittelun lopputuloksena syntyvää taidetta, joissa elämä tuntuu askeleen verran kauniimmalta ja pehmeämmältä.

Tutustu myös