Mallisto / We are HAH

Suodatin (1)

27 tuotetta

Hot as Hell? Tunnetko jo kuinka hiekka kutittelee varpaitasi ja auringon kuumat säteet hyväilevät poskipäitäsi? Ehkä kesä tuo tullessaan myös kauniit pisamat ja kivan päivetyksen. Ainakin on varmaa, että Hot as Hell tuo ulottuvillesi kuumimmat bikinit. HAH tuo naisten rantamuotiin naisellista herkkyyttä, järkevää kestävyyttä ja helposti lähestyttävää mutta kuumempaakin kuumempaa designia. Hot as Hell suunnittelee bikinisettejä, uimapukuja ja rentoon rantaelämäntyyliin istuvia vaatteita modernille naiselle, joka pitää tärkeänä niin ihmisten kuin planeetankin hyvinvointia.

Hot as Hell on sielukas brändi

Hot as Hell haluaa levittää Los Angelesin aurinkoista asennetta jokaisen naisen vaatekaappiin – ikään, kokoon ja muotoon katsomatta. "HAHlaisuus" onkin enemmän elämäntapa, jossa luonnollisuus korostuu. Brändi valmistaa kaikki vaatteensa ympäristöystävällisesti ja eettisesti. Merkin ajaton design on plussaa, etenkin, jos arvostat vaatteen pitkää käyttöikää. Helppohoitoiset ja pitkäikäiset kankaat varmistavat myös, että et joudu luopumaan rakkaista bikineistäsi tai maximekostasi ehkä koskaan. Yrityksen perustaja Sharleen Ernster uskoo muutoksen voimaan ja haluaa korostaa, että myös ekologiset naisten vaatteet voivat olla naisellisen sensuelleja ja silti omata sielun – merkki kulkee ihmiset ja planeetta edellä.

Hot as Hell – kaikkien kurvien rakastama

Hot as Hell -bikinit valmistetaan EFL-kankaasta, joka on kestävää ja sietää kloorivettä. Parasta Hot as Hellin biksuissa on se, että niissä ei ole ylimääräisiä hakasia tai kiinnikkeitä, jotka rajoittaisivat, vaan bikineitä voi säätää narujen ja nyörien avulla jokaiseen vartalonmalliin sopiviksi. Stretch-ominaisuus saa vaatteet istumaan kurviesi ylle silloinkin, kun ne muuttuvat elämän eri tilanteissa. Bikineissä ja uimapuvuissa on kauniin pehmeitä värisävyjä ja kuvioita. Onko suosikkisi vintage-henkiset kolmiobikinit tai bandeau-topit vai modernit multi-way-yläosat, joita voi pukea monella eri tapaa. Alaosia on pikkuruisista brassibikineistä korkeavyötäröisiin. Upeat ja vintage-henkiset maksimekot läpikuultavissa materiaaleissa viimeistelevät raikkaan rantatyylisi. HAH-naisen voi bongata nämä upeat bikinit ja mekot yllään niin puutarhasta käyskentelemästä, kotirannan biitsikentiltä kuin nauttimassa livemusiikista festareilla tai altaan reunalla.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua