Miehet
Lapset

Mallisto / House of Sunny

Koko
Merkki
Hinta
Väri
Pituus
Kuosi
20 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/1

House of Sunny on vaatemerkki, joka on ponnistanut maailmalle cooliuden, luovuuden ja trendikkyyden keskuksesta, Itä-Lontoosta. House of Sunny suunnittelee puhdaslinjaisia, minimalistisia ja aikaa kestäviä vaatekaapin kulmakiviä. Juuri sellaisia vaatteita, joita kätesi hapuilee niinä kiireisinä arkiaamuina, kun tuntuu, ettei kaapista löydy mitään päälle pantavaa. Suunnittelijoiden piiruntarkka luomisprosessi, materiaalituntemus sekä intohimo muotiin takaa sen, että jokainen luomus on yksilöllinen ja kestää aikaa sesongista toiseen.

House of Sunny - Itä-Lontoon charmia suoraan vaatekaappiisi

House of Sunny on merkki, joka henkii kotikaupunkinsa viileää viehätysvoimaa. Vaatteet on kuin tehty pohjoisiin oloihin, joissa kerrospukeutuminen on paras tapa kohdata kylmyys. Voipa kerrospukeutuminen olla myös huipputrendikästäkin. Esimerkiksi Rihanna on näyttänyt mallia pukeutumalla ylisuuriin huppareihin, pitkinä roikkuviin kankaisiin ja leveisiin housuihin. Väljät leikkaukset ja sporttinen tyyli jatkavat maailmanlaajuisena trendinä, ja House of Sunny -merkkiä voi hyvin sanoa trendin edelläkävijäksi. Katso vaikka merkin minimalistisen tyylikkäitä maksimekkoja tai leveälahkeisia housuja. Merkki todistaa, että vanhat tyylisäännöt on tehty rikottaviksi. Jos siltä tuntuu, voit pukeutua väljiin vaatteisiin vaikka päästä varpaisiin. Suuret linjat tekevät nimittäin suurenmoisen asun.

Yhdistele House of Sunnyn hittivaatteet näin

Leveälahkeiset ja vajaamittaiset housut ovat yksiä lontoolaismerkin hittivaatteista. Tämä housumalli on myös mitä ihanteellisin useimmille vartalotyypeille: päärynä- ja tiimalasivartaloa imartelevat korkeavyötäröisemmät mallit, kun taas suoravartaloinen voi hivuttaa vyötärölinjaa enemmän lantiolle. Yhdistä housut makusi mukaan: pue ne aavistuksen väljän paitapuseron kanssa ja sujauta paidan helma joko housujen sisään tai jätä se roikkumaan vapaasti housujen päälle. Myös upeat villakangastakit ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Kimonohihainen ja vyötäröltä sidottava takki on jokaisen tyylitietoisen naisen luottovaate.

Yhdistät helposti