Housut

20 279 tuotetta

Housut

Suurin osa suomalaisista käyttää housuja päivittäin, ja ne kuuluvat kaikkien meidän perusvaatekappaleisiin - aina vauvasta vaariin. Jos housut siis ovat näin olennainen osa pukeutumistamme, kannattaa niihin ja niiden valintaan perehtyä varmasti hieman tarkemmin!

Housut eivät ole vain yksi vaatekappale muiden joukossa, sillä valitsemalla juuri sinulle sopivat ja omaa tyyliäsi korostavat housut, viimeistelet lookisi ja käännät katseet puoleesi. Hyvin istuvat ja huolella valitut housut paljastavat nimittäin parhaat puolesi, kun taas haalistuneet ja lököttävät pöksyt saavat koko ilmeesi näyttämään huolittelemattomalta ja tylsältä. Kun siis panostat muutamiin laadukkaisiin ja hieman erityyppisiin housuihin, on muiden vaatteiden ja asusteiden valinta helppoa ja olet tyylikäs tilanteessa kuin tilanteessa!

Korosta tyyliäsi oikeanlaisilla housuilla

Housujen arvellaan kehittyneen siinä vaiheessa, kun ihminen kesytti hevosen. Miesten käytössä ne yleistyivät jo 1500-luvulla, mutta naisten housujen käytöstä tuli länsimaissa yleisesti hyväksyttyä vasta 1900-luvulla. Nykyisin naisten ja miesten housumallit eroavat usein aikalailla toisistaan, mutta myös unisex-tyylisiä housuja on tarjolla. Erilaisilla housuilla naiset voivat siis kätevästi joko korostaa naisellisuuttaan tai halutessaan häivyttää sitä.

Housut kuuluvat myös lasten peruspukeutumiseen. Lasten housuvalikoimassa on housuja sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja henkseleillä varustettu haalarityyppinen vaihtoehto on usein hyvä valinta vilkkaampaan menoon! Denim-housumallit ovat trendikkäitä lastenkin käytössä, ja heijastimilla varustetut ulkoiluhousut tuovat myös turvaa.

Trendikäs mies valitsee työpukeutumiseensa joko värikkäät chinot tai puvunhousut, ja naisten bisnespukeutumiseen sopivat niin juhlavasti hulmuavat lahkeet kuin niiden villasta valmistetut kapeammat versiotkin. Vapaa-ajan viettoon tarjolla on rentoja ulkoiluhousuja, ja viikonlopun klubikeikalle voit pukea vaikkapa haalarin tai upeat nahkahousut!

Yhdistele ja sekoita