Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Lisää kokoja
63 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Haluatko seuraavaan kokoukseen ajanmukaiset kengät klassisella twistillä? Hudson suunnittelee ajattomia kenkiä vaativille uranaisille ja tyylitietoisille miehille. Viimeisintä trendikkyyttä löydät esimerkiksi 70-luvun tyylisistä koroista!

Jos työminäsi on asiallinen ja arvovaltainen, naisten androgyynit kengät voivat olla sinun juttusi! Vahvista minimalistista ilmettä eleettömillä housuilla ja simppeleillä neuleilla. Victoria Beckhamin nilkkurivalinta on toisinaan myös matalakantainen. Jalkineiden seuraan etsiytyvät esimerkiksi kapeat farkut ja väljä pohjepituinen takki. Matalien kenkien vastapainoksi voit laittaa myös naisellisen maksihameen, jossa on erottuva epäsymmetrinen helma tai halkio. Miesten Hudson on sopivasti herraskainen, mutta halutessasi myös vähän poikamainen ja huoleton. Voit aina lisätä miesten pukuun ylellisen näköiset nauhakengät. Sitten kun villiinnyt luovemmaksi, testaa chinojen parina kuumaksi kulutetut nilkkurit!

Hudson hohkaa hillittyä tyylikkyyttä

Hudson tekee tasokkaita jalkineita, joiden yksityiskohtia tahdot tiirailla tarkemminkin! Ihastuttavatko naisten kenkien leveät nilkkaremmit tai vetoketjujen viehättävä sijoittelu? Brändin kenkien tehokeinot ovat pelkistettyjä, mutta silti omaperäisiä ja arkailemattomia. Inspiroiko sinua taidokas tekstuurien yhdistely miesten jalkineissa? Myös näyttävien punosten ja tehostesaumojen huolellinen toteutus antaa mielikuvan vakavasti otettavasta luksuksesta.

Jos tarvitset feminiiniseen vaatetukseen pysyvyyttä ja klassista värimaailmaa, Hudson tarjoaa sitäkin. Asia ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen! Klassishenkisissä väreissä on vaihtelevaa elävyyttä, jota voit hyödyntää vaatetuksen hienosäädössä. Sekoittaisitko kenkien tummat värisävyt pastellin väristen vaatteiden kanssa? Huomaa miesten jalkineiden eläväpintaiset muoti-ilmiöt! Saattaisit pitää niistä denim-tyylissä.

Kaipaatko pikkutarkkuutta tyyliin? Sido kenkäsi naisellisten asusteiden yksityiskohtiin. Laita päähän vaikkapa punottu lierihattu, jossa on kenkiin sopiva tehostenauha. Lisäisitkö samantapaisen rannekorun? Kenkien pinnat käyvät yhteen myös shopping bagien kanssa. Hattutemppu toimii tietysti miehilläkin! Voit etsiä yhtenäiseen tyyliin piristäviä kiintopisteitä vaikka rohkeista ruseteista. Jos aiot matkustaa, yhtäläisyyksiä löytyy loafereista ja viikonloppulaukusta!

Tutustu myös