Kun tahdot maustaa vaatetustasi rennolla mutta tyylikkään vahvailmeisellä asusteella, kiedo kaulaasi huivi. Laadukkaista materiaaleista valmistetut, monissa väreissä hehkuvat miesten huivit tarjoavat kaulallesi lämpöä ja suojaa, ja tuovat samalla pukeutumiseen valintasi mukaan esimerkiksi boheemia trendikkyyttä, hienostunutta klassisuutta tai annoksen rosoista rock-asennetta.

Huivi on asuste, joka huomataan aina. Keveydestään huolimatta huivit antavat asukokonaisuudelle voimakasta vivahdetta ja leikkisän persoonallista särmää. Räiskyvillä väreillä tai vahvoilla kuvioilla koristeltu huivi on kätevä tapa tuoda asuun potkua, kun taas ulkoasultaan hillitympi huivi on monen tilanteen luottoasuste, joka täydentää sävyllään, materiaalillaan ja muotokielellään muuta pukeutumistasi. Keveistä luonnonkuiduista, kuten silkistä ja puuvillasta, valmistetut huivit lämmittävät miellyttävästi viileillä säillä mutta säilyttävät hengittävyytensä myös ilmojen lämmettyä. Miesten huivit ovatkin loistavia kumppaneita niin nahka- ja farkkurotsien tai lämpimien parkatakkien kanssa puettaviksi. Oikein valittu huivi antaa aivan uutta ilmettä myös yksinkertaisen t-paidan tai neuleen kanssa puettuna.

Miesten huivit terästävät asusi rennolla lämmöllä ja tyylikkyydellä

Miesten huivit tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisten tyylien viimeistelyyn. Esimerkiksi yksivärinen ohut viskoosihuivi sopii täydellisesti niin urbaaniin katutyyliin kapeiden slim fit -farkkujen, printtikuvioisen t-paidan ja väljän neuletakin kanssa mutta antaa miellyttävää suojaa myös viileisiin kesäiltoihin luonnon helmassa tai reppureissuilla. Aito jenkkihuivi on puolestaan rock- tai fiftarityylin ehdoton katseenvangitsija farkku- ja nahkavaatteisiin yhdistettynä. Sporttisen selkeää tyyliä suosivan miehen kaulaan sopii puolestaan futishenkinen, näyttävällä logolla kuvioitu huivi. Ilmeikkään hienostunutta keikarityyliä edustava herrasmies irrottelee valitsemalla kauluspaidan, pikkutakin ja nahkakenkien tyyliin sopivan merkkihuivin, jonka yleisilme on tarkkaan harkitun rohkea mutta asiallinen.

Vaikka trendit, vuodenajat ja vuodet vaihtuvat, laadukkaat huivit kestävät. Valitse omaan tyyliisi sopiva huivi miesten asustevalikoimastamme ja nauti sen tarjoamasta lempeästä pehmeydestä, värikkäästä ilmeikkyydestä ja hurmaavasta näyttävyydestä!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista