• Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Kuosi
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
  • Uutuudet
233 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/3
Huivit tuovat naisten pukeutumiseen pehmeää lämpöä, kivaa keveyttä ja kauniiden kuosien juhlaa. Suojaudu talven kylmyyttä vastaan muhkealla villahuivilla tai kruunaa hienostunut jakkupukutyyli elegantilla silkkihuivilla.

Huivit kuuluvat taitavan pukeutujan kaappiin, ja niitä on syytä olla monenlaisia! Silkkiset, ohuet mallit ovat kuin taideteoksia, värikkäät ja koristeelliset huivit sopivat luomaan asuun rentoa etnohenkeä. Paksuimmat otetaan esille talven tullen, ja pehmeisiin huiveihin kietoudutaan myös sisätiloissa. Kevyempien huivien avulla ryhdistetään arkinen farkkujen ja t-paidan yhdistelmä. Entä kaipaako klassinen pikkumusta uutta ilmettä? Yhdistä näyttävä huivi muodolliseen mekkoon, ja asusi nousee uusiin sfääreihin! Huivit ovat myös erinomainen tapa lisätä muutoin hillityn väriseen asuun harkittu väriläiskä, tai aavistus boheemiutta.

Huivit ovat klassinen asuste, jota on käytetty kautta aikain - niin monikäyttöisiä ja tyylikkäitä ne ovat! Suuremmat kolmiohuivit asettuvat kauniisti kaulalle, ja tyylin kruunaa huivin reunan hapsut tai koristeet. Niiden seuraksi sopii esimerkiksi ohut ja väljä puuvillainen paitapusero, mutta ne sopivat myös pehmentämään ilmettä neulepaitojen tai t-paitojen kanssa. Klassiset ja hurmaavat silkkihuivit voidaan sitoa kaulalle kauniiksi yksityiskohdaksi esimerkiksi jakkupuvun kanssa. Kaunis silkkihuivi on kuin kaulakoru!

Huivit ovat huolitellun asun salaisuus

Suuret ja näyttävät huivit ovat koko asun huomion keskipiste. Päästä ne oikeuksiinsa asettelemalla ne näyttävästi asusi päälle! Muhkeat mallit sopivat niin farkkutakkien kuin villapaitojenkin seuraksi. Kiedo ne kaulan ympärille ja annan niiden nousta aavistus kasvojen eteenkin. Jos kaipaat tyyliisi glamouria ja arvoituksellisuutta, ota mallia Marilyn Monroelta ja Audrey Hepburnilta. Nosta huivi osittain peittämään hiuksiasi ja viimeistele tyyli aurinkolaseilla, ja viehko, klassinen ilme on luotu!

Huiveja ei tietenkään tarvitse käyttää ainoastaan kaulalla. Huivit ovat yksi kuumimmista asusteista päässäkin käytettyinä! Inspiraatiota huiviluomuksiin voit etsiä monilta tähdiltä. Ratkaistavaksesi jää, kiedotko huivin hippie chic -tyyliin otsalle ja annat huivin päiden laskeutua hiuksiesi päälle - vai teetkö lempihuivistasi etnohenkisen turbaanin näyttävän solmun kera. Vai käytätkö huivia vain hiuspannan asemasta?

Koska huiveja ei voi olla liikaa, ne ovat myös nerokas lahjaidea. Esimerkiksi klassisen tyylin arvostaja ihastuu ikihyviksi kääriessään lahjapaperista esiin hienostuneen silkkihuivin!

Tutustu myös