Katalogi

Suositut filtterit
181 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ruotsalaismerkki Hunkydory on hyvää vauhtia valloittamassa maailmaa laadukkailla käyttövaatteillaan, jotka on maustettu sporttisuudella ja nuorekkaalla asenteella. Hunkydoryn luonnonmateriaaleista valmistetut neuleet, ihanan pehmeät collegepaidat ja hengittävät tunikat ovat löytäneet tiensä monen mukavuutta ja kestävää laatua arvostavan naisen vaatekaappiin.

Viehättävä tyyli syntyy oikeasta asenteesta

Hunkydory edustaa tyyliä, jonka kantajassa on tiettyä anteeksipyytelemätöntä asennetta. Ruotsalaismerkin tyylissä on läsnä myös ripaus boheemia tunnelmaa ja rock and rollia. Merkin perustana ovat epäilemättä taidokkaasti tehdyt neuleet, denim sekä yläosat. Mallistot ovat täynnä vaatekaapin uskollisia tukipilareita, jotka saavat inspiraationsa karismaattisista naisista ja perinteisestä käsityökulttuurista. Viimeistellyt yksityiskohdat tekevät Hunkydory-vaatteista särmikkäitä ja kiinnostavia. Yksityiskohtina voi nähdä vaikkapa kauniita laskoksia hameissa, sidottavia solmuyksityiskohtia paitojen etupuolella ja kauniin murrettuja värisävyjä neuleissa. Nämä ovat paljon enemmän kuin pelkkiä perusvaatteita – Merkin vaatteet huomataan, missä ikinä kuljetkin. Honkydorylle on tärkeää pysyä aina uskollisena itselleen – oli kyse sitten tinkimättömyydestä laadussa, tyylissä tai valmistustavoissa.

Sekoitus pariisilaista ja pohjoismaista estetiikkaa

Hunkydoryn perusti vuonna 1996 ruotsalainen suunnittelijapari Ulrika ja Christopher Bjercke. Pari tapasi toisensa muodin mekassa Pariisissa, missä molemmat opiskelivat vaatesuunnittelijoiksi. Merkki onkin mielenkiintoinen sekoitus pohjoismaista minimalismia ja pariisilaista käsityöperinnettä. Alusta asti oli selvää, että laadusta ei tingitä. Hunkydory käyttää paljon luonnonkuituja vaatteissaan, minkä johdosta vaatteet säilyvät muuttumattomina ja kuin uusina vuodesta toiseen. Nimi Hunkydory tarkoittaa vapaasti käännettynä rauhaa ja rentoa tunnelmaa. Käsitteen teki tunnetuksi David Bowien samanniminen albumi 1970-luvulla. Juuri tämän tunnelman suunnittelijat haluavat välittää vaatteiden kautta. Kokeile itse, miten mukavaksi ja rennoksi nämä vaatteet saavat sinut itsesi tuntemaan!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista