70-luvulla perustettu surffibrändi Hurley on laadukas ja tyylikäs vesipetojen brändi! Merkin ytimen muodostavat siis makeat surffishortsit ja -sandaalit. Hurleyn valikoimiin kuuluu myös muita kesäisiä vaatteita tavallisista shortseista chinoihin.

Hurleyn juuret surffaajien merkkinä näkyvät huolettomana ilmeenä, sporttisen trendikkäänä designina ja tietenkin painotuksena rantatamineisiin. Uimashortsit sopivat paitsi lämpimän sään surffaamiseen myös muihin vesiurheilun muotoihin. Ja tietenkin rannalla oleiluun ja pelaamiseen! Valikoimissa on surffishortseja myös naisille.

Hurley huokuu surffitunnelmaa

Hurleyn uimashortsivalikoima on juuri niin mittava ja monipuolinen kuin surffimerkiltä sopii odottaakin. Valikoimissa on klassisia ja ajattomia, yksivärisiä shortseja, jotka jalassa voi pulahtaa laineisiin tai pelata käsipalloa rantahiekassa. Niiden kevyt materiaali ja sporttinen ilme sopivat myös lämpimän sään urheiluun rannan ulkopuolellakin.

Pitempilahkeiset uimashortsit ovat puolestaan rantaelämää varten luodut. Yksityiskohdat on suunniteltu niin surffaamista kuin uimistakin ajatellen, mutta design on myös visuaalisesti houkuttelevaa! Taskut ja nyörit luovat shortseille viimeistellyn ilmeen. Varsinainen tyylin salaisuus piilee kuitenkin kuoseissa. Hurleyn uimashortsivalikoimaan kuuluu hillittyjä, yksivärisiä malleja, näyttäviä surffihenkeen väritettyjä malleja, sekä trendikkäästi kuvioituja shortseja. Laatu ja huoliteltu ilme takaavat myös sen, että shortsit jalassa voi hyvin istuskella rantabaarissa – tai jopa viettää hellepäivää puistossakin!

Rantatyyliin kuuluvat tietenkin myös sandaalit. Hurleyn sandaalit ovat muotokieleltään virtaviivaisia ja sporttisia. Hillityn rantatyylin ystävät valitsevat mustat sandaalit, aurinkoisista pukeutumiselementeistä pitävät puolestaan sporttisemmin väritetyn mallin. Sandaalit sopivat muotoilunsa, mukavuutensa ja tyylikkyytensä ansiosta paitsi surffishortsien myös muidenkin kesävaatteiden rinnalle!

Tutustu myös