Mallisto / Hydro Flask

Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Hydro Flask pitää huolen siitä, että juomasi pysyvät juuri oikean lämpöisinä, kun seikkailut kutsuvat. Tehokas juomapullo on niin luonnon ääressä viihtyvän elämäntapamatkaajan kuin aktiivisen kaupunkilaisen tärkeä asuste. Oma pitkäkestoinen vesipullo on myös ekologinen ja ekonominen ratkaisu. Hydro Flask kulkee mukanasi päivittäin, eikä jätä pulaan.

Hydro Flask on trendikäs

Hydro Flaskin muotoilu vetää katseet puoleensa välittömästi, olit sitten salilla puntilla, kiireisessä aamubussissa tai skeittaamassa kaupungin vilskeessä. Vakuumitiivistetty juomapullo on trendikäs ja näyttävä valinta. Tuleeko aamuisin kiire ja kahvit meinaa jäädä juomatta? Ei hätää, ne pysyvät jopa kuusi tuntia kuumina Hydro Flaskissa, joten ota kahvi mukaasi ja nauti saavuttuasi toimistolle. Kuuman rantapäivän jälkeen on mukava nauttia juomat kylmänä. Eikä tee pahaa, että retkijuomat säilyvät kylmänä tai kuumana, jolloin ne on miellyttävämpi nauttia leirinuotiolla patikoinnin jälkeen. Ehkä nautit kesäpäivistäsi joogaamalla puistossa - vahvistava smoothie on mukava nauttia kylmänä vielä treenin jälkeenkin. Mätsää juomapullosi joogamattoosi tai treenikenkiisi. Hydro Flask tarjoaa upeita, rohkeita värejä, joista jokainen löytää omaan, uniikkiin tyyliinsä sopivan. Mikä olisi oma värisi: raikas turkoosi, metsänvihreä, auringonkeltainen, korallinpunainen vai tyylikäs musta?

Hydro Flask kannustaa aktiiviseen elämäntapaan

Hydro Flask edustaa huippuominaisuuksin varusteltuja juomapulloja: muun muassa kylmiä juomia, kuumia juomia, olutta ja ruokaa varten on suunniteltu omat pullonsa. Niiden kaksikerroksinen TempShield-vakuumirakenne varmistaa, että juoma pysyy kylmänä jopa 24 tuntia ja kuumana kuusi tuntia. Korkin hunajakennon mallinen Honeycomb insulation -tiivistys varmistaa myös, että kylmyys tai lämpö ei karkaa. Korkissa on näppärä kantokahva, joka on kiinnitetty kahdella teräspultilla, joten kantaminen käy joustavasti eikä korkki hajoa helposti. Pullot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka tunnetaan sen kestävyydestä ja puhtaudesta. Se auttaa juomaa myös pitämään makunsa. Pullojen muotoilu on virtaviivaisen kaunista ja niiden mattapinta pitää otteen tiukkana. Joidenkin kuppimallien alas painettava kansi varmistaa, että juomat pysyvät mukana arjen kiireessä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua