Katalogi

Suositut filtterit
432 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Katutyylin ykkösnimi Hype tunnetaan erityisesti sen tajunnanräjäyttävistä, kokeilevista printeistä ja nuorekkaan rennosta designista. Mukavat materiaalit ovat huolettoman vapaa-ajan tyylin kulmakivi. Tavanomaiset college- ja trikookankaat eivät kuitenkaan jää Hypen käsittelyssä tylsiksi, vaan Brändin vaihtoehtoiset printit tuovat niihin rutkasti twistiä. Niillä nostat tyylisi uudelle tasolle!

Heilutko mielellään trendien top-listan tuntumassa muiden jatkuvasti tyyliään persoonallisesti päivittävien tavoin? Siinä tapauksessa Hype ei ole voinut mennä ohitsesi huomaamatta! Se oli tähti jo syntyessään. Niin yllättävältä kuin voikin kuulostaa, se syntyi kahden vasta 17-vuotiaan opiskelijan vaatimattomasta tarpeesta tehdä lisää rahaa opiskelujen ohella. Omintakeinen design kuitenkin synnytti ilmiön, jonka voimalla merkki on kasvanut Iso-Britannian, ja nyt koko maailman, katumuodin halutuimmaksi brändiksi. Onnittelut perustajakaksikolle suunnittelija Aidy Lennoxille ja graafikko Liam Greenille - brändi on tehnyt historiaa!

Lisää katu-uskottavaa haippia tyyliisi!

Hypen mielestä kaikki ovat cooleja, kukin omalla tavallaan. Merkin tavoite on suunnitella vaatteet niin, että kuka tahansa voi pukeutua niihin. Sen erottuvilla printeillä ja viileällä designilla sinunkin on helppo ilmentää omaa persoonallista tyyliäsi! Tai tuoda vähintäänkin siihen ripaus uutta potkua. Brändi suunnittelee vaatteita, joista heijastuu niin alternative-elämäntyyli kuin unisex-fashion. Brändin designin pelottoman hullutteleva suhtautuminen pukeutumiseen on inspiroivaa! Suosittelemme samaa asennetta kaikille - myös sinulle!

Monivärisellä superprintatulla t-paidalla tai ylipitkällä collegepaidalla luot trendikkään lookin skinny fit -farkkujen ja viileiden tennareiden kanssa. Jos kaipaat hienovaraisempaa otetta uudistuneeseen stailiisi, niin sitä saat helposti asusteilla - päheä lippalakki tai kirjava kalastajanhattu on nyt mitä trendikkäin asuste! Reppubuumin paraatipaikalla loistavat vahvasti kuvioidut reput - Hypen repuista on hyvä aloittaa!

Yhdistele ja sekoita