Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Lisensoitu tavaramerkki
Pituus
295 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Iceberg on näyttävistä luksusvaatteistaan tunnettu ikinuori muotitalo, jonka kokoelmissa italialainen muoti kohtaa amerikkalaisen pop-taiteen. Yli 40 vuoden jälkeenkin se osaa erottua, yllättää ja kohauttaa. Icebergin värikästä huippumuotia on totuttu näkemään muotilavoilla ympäri maailman, mutta sen räväkät printit ja kokeileva design henkivät myös tämän päivän modernin katumuodin tunnelmaa. Hyppää rohkeasti mukaan rakastetun italialaisklassikon villiin maailmaan!

Iceberg – värikästä huippumuotia Italiasta

Vuonna 1974 debytoinut Iceberg sai alkunsa neulevaatteisiin erikoistuneen Geranin pariskunnan ja Pariisissa opiskelleen muotisuunnittelija Jean Charles de Castelbajacin yhteistyön tuloksena. Yritys keskittyi alkuvuosinaan yhdistelemään urheilumuotia neulemuodin kuviointeihin ja tyyleihin, ja onnistui sitä kautta luomaan aivan uudenlaista vaatemuotoilua. Sen kokoelmat ovat saaneet inspiraatiota musiikista, elokuvista ja kuvataiteesta, etenkin värikylläisestä amerikkalaisesta pop-taiteesta, joka flirttailee mainosten, logojen ja ikonisten hahmojen kanssa. Milanon catwalkeiltakin tutut vaatteet valmistetaan kestävistä materiaaleista ja toteutetaan alusta loppuun Italian San Giovannin kaupungissa sijaitsevassa vaatetehtaassa. Brändi tunnetaan vaatteiden lisäksi myös suurieleisistä mainoskampanjoistaan, joissa on nähty muun muassa Andy Warholin, Vivienne Westwoodin ja Iggy Popin kaltaisia pop-kulttuurin suurnimiä. Tämän päivän Iceberg on jo lähes legendaarisiin mittasuhteisiin kasvanut brändi, jonka suosiota pitää yllä radikaali ja jatkuvasti uudistuva ote.

Iceberg-vaatteet eivät jätä kylmäksi

Icebergille muoti tarkoittaa ennen kaikkea mahdollisuutta leikittelyyn, huomion herättämiseen ja rajojen kokeiluun. Iloinen arki-ilme Icebergin tyyliin syntyy esimerkiksi farkkujen, kirkkaana loistavien tennareiden sekä piirroshahmoilla tai suurilla graafisilla printeillä kuvioidun college-paidan yhdistelmästä. Värikylläistä näyttävyyttä sporttityyliin luot valitsemalla alaosaksi esimerkiksi villit hopeanhohtoiset verryttelyhousut ja yläosaksi neonväreillä koristellun t-paidan. Brändin klassikkotuotteisiin kuuluvat erilaiset neuleet – piristä asiallista työpukeutumista esimerkiksi värikkäillä raidoilla koristellun mustan neuleen avulla tai sonnustaudu nostalgiseen 60-luvun tyyliin lyhyeen neulemekkoon ja pitkävartisiin saapikkaisiin pukeutumalla. Pelkistetympää ilmettä kaipaava luottaa värien sijaan näyttävän muotoilun voimaan ja valitsee yläosaksi yksivärisen neuleen, jonka teho perustuu vahvojen linjojen ja yksityiskohtien virtaviivaisuuteen.

Tutustu myös