Suodatin1

igi natur
Mallisto

2 tuotetta

Igi Naturin takana on isiä ja äitejä, jotka toivovat hyvää tulevaisuutta ja hyvää elämää tuleville sukupolville. Brändi valmistaa ympäristö- ja ihmisystävällisiä vauvanvaatteita orgaanisista materiaaleista. Erityisesti merkin vaatteet ihastuttavat maagisella printtimaailmallaan, johon jokainen lapsi mielellään uppoaa.

Sukella sinäkin Igi Naturin taianomaiseen universumiin

Bremeniläinen brändi kuiskuttelee suloisia satusävelmiä korvaasi upeilla printeillään. Kauniit kuviot tuovat taaperoiden ja vauvojen vaatteisiin taikapölyä, joka ihastuttaa modernilla ilmeellään. Kurkistaisitko taikurinhattuun tai hyppäisit riemukkaaseen mielikuvitusrakettiin, joka kuljettaa kauas avaruuteen! Printeissä näkyy niin horoskooppimerkkejä kuin veikeitä eläinhahmoja. Niihin on värjätty kauniita vesivärimaisemia. Värimaailma on ihastuttavan raikas ja moderni. Enää vauvojen vaatteiden ei tarvitse olla pelkkää pastellia, vaan trendikäs mustavalkoinen ja harmaa sopivat yhtä hyvin vauvojen ja taaperoiden tyyliin. Brändin vaatteista toki löytyy myös pumpulinpehmeitä pastelleja.

Igi Natur on luonnon asialla

Vauva on mukava pukea vaatteisiin, joiden valmistuksessa on ajateltu myös tulevaisuutta - vauvasi tulevaisuutta. Igi Natur pyrkii jättämään taakseen puhtaan planeetan ja terveelliset jälkipolvet. Sen laadukkaat ja pehmeät vauvanvaatteet on valmistettu vähintään 95 prosenttisesti orgaanisista, GOTS-sertifioiduista luonnonmateriaaleista. Orgaanisen puuvillan lisäksi brändin materiaalien viljelyssä ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja, tuholaistorjunta-aineita tai geenimuunneltuja siemeniä. Sama pätee tuotantomenetelmiä, joiden pakkauksissa ei ole käytetty haitallisia aineita, klooria, myrkyllistä metallia tai PVC-muovia. Lisäksi Brändi minimoi veden- ja energiankäytön sekä jätemäärän. Se tarjoaa myös reilut työolosuhteet työntekijöilleen. Ekologinen, inhimillinen muoti ja kestävät lastenvaatteet on trendikästä ja ennen kaikkea hyväksi tuleville sukupolville, kuten oman kullannuppusi sukupolvelle. Eikö olisi siis hienoa olla mukana luomassa parempaa maailmaa?

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista