accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Synnytyksen jälkeen elämä pyörii vauvan ympärillä. Luo rento look mukavilla ja toiminnallisilla imetysvaatteilla.

Katso lisää
aitiysvaatteet

Imetysvaatteet

27 tuotetta
27 tuotetta

Ihana imetysmuoti

Toimivat imetysvaatteet tekevät vauva-arjesta mukavampaa

Imetystä varten ei tarvitse välttämättä hankkia erillisiä vaatteita, mutta käytännölliset (ja kauniit] imetysvaatteet helpottavat arkea ja piristävät mieltä. Vastasyntyneen tarvitsee syödä useita kertoja päivässä, eikä pikkuihmisen nälkä kysy aikaa eikä paikkaa. Joskus imettämään voi joutua omin kodin rauhan sijaan vaikka kesken kaupunkikierroksen, kylässä tai juhlissakin. Silloin on mukavaa, jos imetyksen hoituu helposti.

Imetysvaatteissa imettäminen onnistuu sutjakkaasti. Ne on suunniteltu siten, että rinta on helppo saada vaatteen alta esiin. Hyvin povea tukevat imetysrintaliivit ovat esimerkiksi jokaisen tuoreen äidin pakollinen hankinta, mutta myös kietaisukauluksella varustetut imetyspaidat, -mekot ja -topit helpottavat arkea. Mitä parasta, osaa imetysvaatteista voi ryhtyä käyttämään jo raskausaikana! Imetysvaatteet näyttävät päällepäin aivan tavallisilta vaatteilta, joten ne päällä voit tuntea olosti sekä trendikkääksi että mukavaksi. Imetysvaatteiden materiaalit ovat päällä miellyttäviä ja usein joustavia – väljät ja ilmavat leikkaukset antavat tilaa liikkua vapaasti. Imetysvaatteiden valikoima on niin laaja, että jokainen löytää oman tyyliinsä sopivat yksilöt.

Kokoa täydellinen imetysvaatevarasto

Ei ole kiva kulkea aina samoissa vaatteissa, joten imetysvaatteitakin kannattaa hankkia useampia. Äkkiseltään voi tuntua, että imetysvaatteita ei tarvitse useampaa, mutta käytännölliset imetysmekot, -paidat ja -topit ovat suuri apu kiireiseen aikaan. Hommaa vaikka yksi kappale kutakin vaatemallia! Imettämiseen kun saattaa vierähtää kuitenkin useita tunteja päivässä – monet haluavat myös imettää lapsiaan neuvolan suositusten mukaisesti ainakin 1-vuotiaaksi. Niinpä imetysvaatteitakin tulee käytettyä paljon. Imetysvaatteet ovat ihanan trendikkäitä! Olipa sitten romanttisen, retron, pelkistetyn katumuodin tai luksuksen ystävä, mieleistä puettavaa löytyy varmasti myös imetysvaatteiden joukosta. Värivalikoima vaihtelee klassisen mustasta ja valkoisesta riehakkaan babypinkkiin ja ihanan taivaansiniseen. Kauniit ja huolellisesti mietityt leikkaukset ovat käytännöllisiä ja imartelevat synnytyksestä toipuvaa vartaloa parhaalla mahdollisella tavalla. Imetysvaatteiden ostamiseen kannattaa panostaa, koska samalla tulee panostaneeksi myös sujuvampaan arkeen ja mukavampiin yhdessäolon hetkiin vauvan kanssa.