Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
625 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Uniikkeja arkivaatteita intialaisin maustein Indiskasta

Ruotsalainen Indiska tuo inspiroivilla vaatteillaan väriä arkeesi. Skandinaavisen merkin vaatteet mekoista tunikoihin ja mukaviin housuihin ovat saaneet vaikutteita Intiasta. Brändi yhdistää kuitenkin intialaisiin kuoseihin ja malleihin pohjoismaisen suunnittelutyön, joten vaatteissa sulautuvat yhteen Aasia ja Skandinavia. Kaikki Indiskan malliston vaatteet ovat merkin oman tiimin suunnittelemia. Valitsemalla vaatekaappiisi ruotsalaismerkin vaatteita voit luottaa taattuun pohjoismaiseen laatuun.

Indiska uskoo, että muodin kuuluu olla hauskaa ja luovaa. Rakenna ainutlaatuinen arki- ja juhlatyyli merkin värikkäillä mekoilla ja perusvaatteilla. Vaatteissa leikitellään erilaisilla leikkauksilla sekä mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Suosit sitten rentoa ja boheemia tyyliä tai klassista ja hillittyä lookia, löydät taatusti suosikkisi valikoimasta. Vaatteiden rikas värimaailma tuo energiaa arkeen myös pimeinä vuodenaikoina. Monipuoliset väri- ja tyylivaihtoehdot antavat sinulle mahdollisuuden heijastaa personallisuuttasi vaatevalinnoilla.

Indiska on ympäristöystävällisen muodin edelläkävijä. Brändi on ottanut ympäristökysymykset huomioon muun muassa materiaalivalinnoissaan jo vuosikymmenten ajan. Nykyään vaatteita valmistetaan esimerkiksi ympäristöystävällisestä pellavasta ja pehmeästä luomupuuvillasta. Nauti laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät käyttöä ja tuntuvat hyvältä iholla. Voit yhdistää ekologisuuden jopa treenilookiin, sillä ruotsalaismerkin joissakin urheiluvaatteissa on hyödynnetty muun muassa kierrätyspolyesteria.

Mekkoja ja hameita jokaiseen makuun

Indiska on mekkojen ja hameiden ystävän aarreaitta. Löydät valikoimasta minimekot, keskipituiset ja täyspitkät mekot. Malleja on tarjolla jokaiseen makuun, joten voit hankkia skandinaavimerkiltä mekot sekä juhliin, vapaa-aikaan että töihin. Ruotsalaismerkillä on lukuisia variaatioita kukkamekoista. Valitse vaatekaappiisi rento kukkakuvioinen trikoomekko tai -tunika, jonka voit yhdistää leggingseihin. Kauniisti laskeutuvat viskoosiset kukkamekot eri malleissa ja pituuksissa sopivat juhlaviin hetkiin. Kukkamekot ovat monikäyttöisiä, sillä oikein asustamalla ne muuttavat ilmettään. Pue kukkamekko tennareiden kanssa vapaa-aikaan ja korkokenkien kanssa juhlaan.

Mikäli boho chic on juttusi, teet takuulla löytöjä Indiskan mekkovalikoimasta. Mukavan löysät paitamekot, tunikat ja maksimekot antavat tilaa liikkua ja hengittää. Tupsut, nyörit, löysät hihat ja muut mielenkiintoiset yksityiskohdat antavat mekoille uniikin ilmeen ja vievät käyttäjänsä 70-luvun rentoihin tunnelmiin. Värikkäissä kuoseissa on valinnanvaraa ‒ esimerkiksi täyspitkä valkoinen mekko koristeellisin yksityiskohdin on modernin boheemin unelma.

Mekoissa on erinomaisia vaihtoehtoja toimisto- ja työlookiin. Esimerkiksi siistit kietaisumekot ovat mukavia päällä ja sopivat kaiken muotoisille kehoille. Täysmusta perusmekko tai hyvin istuva, laadukas neulemekko ovat hankintoja, joita et kadu. Hihaton kotelomekko on toimiva valinta toimistoon, ja mekko on helppo yhdistää esimerkiksi neuleeseen tai jakkuun. Voit myös yhdistää pohjepituisen, A-linjaisen hameen tai kehon muotoja myötäilevän kynähameen siistiin t-paitaan tai paitapuseroon.

Väriä arkeen perusvaatteiden valikoimista

Täydennä perusvaatteiden varastoasi Indiskan yksinkertaisilla ja laadukkailla arkivaatteilla. Saat merkin valikoimasta napakat leggingsit ja t-paidat sataprosenttisesta puuvillasta. Tutustu myös monipuoliseen neuleiden ja neuletakkien valikoimaan. Valitse neulepaitasi perinteisellä O-kaulaukolla tai V-kaula-aukolla lempivärissäsi. Tarjolla on monia herkullisia värejä aina mausteisista sävyistä neutraalimpiin ja maanläheisempiin vaihtoehtoehtoihin. Esimerkiksi viskoosineule on aina tyylikäs ja siisti valinta.

Indiskan yksinkertaiset kangashousut, kuten pellavahousut, ovat mitä monikäyttöisin vaate. Valitse housu hieman vajaamittaisella lahkeella tai rennossa leveälahkeisessa mallissa. Rennot housut ja laadukas neule ovat voittamaton yhdistelmä vapaa-ajalla ja töissä. Lisää lookiin vielä pitkä villakangastakki, jossa on satsattu täydelliseen istuvuuteen. Nilkkapituinen villakangastakki klassisessa kamelinvärissä säilyttää asemansa suosikkitakkinasi vuodesta toiseen.

Ruotsalaismerkki satsaa myös urheiluasuihin. Urheilutrikoiden energisistä eläinprinteistä ja viidakkokuoseista saat energiaa treeniisi. Tyylikkäissä urheilulegginseissä viihdyt hyvin myös vapaa-ajalla. Löydät valikoimasta lisäksi sporttiset topit. Tutustu brändin valikoimaan Zalandon verkkokaupassa ja tilaa omat tuotteesi halutessasi vaikka suoraan kotiovellesi.