Suositut filtterit
134 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Intropia hurmaa herkkyydellään ja huolettomalla eleganssillaan heti ensi silmäyksellä. Brändin vaatteissa on jotain ultrafeminiinistä ja kiehtovaa. Tässä saattaa olla uusi lempimerkkisi, jos viihdyt boheemissa ja naisellisessa tyylissä, jossa on ajoittain myös reipasta särmikkyyttä. Brändi suunnittelee vaatteita naiselle, joka on jo löytänyt tyylinsä ja osaa kantaa sen karismaattisella tavalla.

Intropia luo muotia itsevarmalle ja tiedostavalle naiselle

Espanjalainen Intropia panostaa toimintatavoissaan eettisyyteen ja ympäristöystävällisyyteen. Se on jo perustamishetkestään lähtien pyrkinyt tuottamaan mahdollisimman vähän haittaa niin ympäristölle kuin yhteisölle. Intropia onkin enemmän elämäntapafilosofia, joka kuvastaa halua pyrkiä kohti unelmiaan – brändin vaatteissa tämä näkyy puhuttelevana designina, jolla jokainen nainen voi ilmaista totuudenmukaisesti omaa persoonallista tyyliään, itseään. Brändi ammentaa välimerellisistä juuristaan lämpöä ja positiivista elämänasennetta suunnitteluunsa. Oletko sinäkin vahva, itsellesi rehellinen nainen, joka tietää juuri, mitä haluaa – niin elämässä kuin tyylissään? Et niinkään välitä viimeisimmistä trendeistä vaan vaatteista, jotka korostavat parhaita puoliasi ja tuntuvat oikeilta. Arvostat vaatteissa myös laatua ja kestävyyttä, sillä haluat kulkea lempivaatteissasi läpi elämän kaikkien erityisten hetkien. Anna Intropian kuljettaa sinut uuteen utopiaan, joka häikäisee!

Intropia huokuu lämmintä eleganssia

Intropian vaatteet ovat nykyaikaisia ja rennon boheemeja. Ne sopivatkin täydellisesti boho chic -tyyliin käsintehtyine helmikirjailuineen, brodeerauksineen ja pitsikuvioineen. Niissä on jotain feminiinistä ja herkkää. Tuo tyyliin särmää ja yhdistä esimerkiksi ultrafeminiininen röyhelöpaita maskuliinisiin cargo-henkisiin housuihin tai metallisena hohtavaan, jäykkään minihameeseen. Merkin värimaailma kulkee maanläheisissä sävyissä, kuten kermassa, hiekassa, kivenharmaassa, khakissa ja mustassa. Ajoittain se hyödyntää vahvoja sävyjä tai tuo hempeyttä pehmeillä, pastellisilla sävyillä – sen vaatteissa on raikkautta, joka tuo mieleen sitruspuut ja puutarhan kauniit kukat. Ihastu espanjalaismerkin huolettomaan eleganssiin ja boheemiin asenteeseen, joka tuo lämpöä ja pehmeyttä modernin naisen urbaaniin tyyliin upeilla printtikuvioillaan ja jännittävillä eri tekstuurien yhdistelmillä. Intropian design on luotu juuri niihin erityisiin hetkiin, jolloin kaipaat säihkettä ja eksklusiivista eleganssia, joka tuntuu omalta.