Katalogi

Suositut filtterit

Viihdytkö vapaa-ajalla veden päällä tai pyörän selässä? ION vaatettaa vesiurheilun ja pyöräilyn fanit laadukkailla märkäpuvuilla, teknisillä vaatteilla ja asusteilla. Olipa lajisi sitten surffaus, suppaus, pyöräily tai purjelautailu, näillä varusteilla vietät unohtumattoman päivän harrastuksesi parissa. Koe luonto, koe tunne, koe voima, koe ION.

ION varustaa vauhdikkaan vesiurheilijan

ION satsaa ainutlaatuiseen sporttimuotiin ja toimivuuteen. Merkin designfilosofia syntyy oman itsensä haastamisesta ja mahdollisuudesta päästä kokemaan luonnon mahtavat voimat. Yrityksen taustalla on joukko intohimoisia vesiurheilulajien harrastajia, joten omakohtainen kokemus on valttia, kun tarkoitus on tehdä kestäviä ja edistyksellisiä ratkaisuja vaativalle asiakaskunnalle. Sporttimerkin maailmanvalloitus alkoi vuonna 2004, jolloin yritys alkoi valmistamaan märkäpukuja ja neopreeniasuja kansainväliselle surffiskenelle. Nykyisin tuotemerkin valikoimasta löytyy kattava valikoima naisten ja miesten vapaa-ajan vaatteita sekä asusteita myös muihin kuin vesilajeihin.

Valitse ION, kun haluat erottua eduksesi myös pyöräillessäsi

Oletko sittenkin omimmillasi kaksipyöräisen päällä? IONin vaatteissa korostuu täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja virtaviivaista tyyliä. Vuoden 2012 loppupuolella ION lanseerasi oman mallistonsa myös pyörän selässä vauhdin hurmasta nauttiville. Yllättävältä säältä suojaava ulkoilutakki, nopeasti kuivuva tekninen t-paita sekä juomareppu ovat tarpeen, kun haluat ottaa kaiken irti seuraavasta pyörälenkistäsi. Esimerkiksi kuoritakin kevyt ja tuulelta suojaava materiaali tekee aktiviteeteista erityisen miellyttävää ja voit rauhassa keskittyä nauttimaan liikkumisesta. Kun suuntaat maastoon tai maantie kutsuu, pyöräilyhanskat kädessä saat tangosta tukevan otteen ja oman poljinmallin mukaisilla pyöräilykengillä polkaiset helposti lisävauhtia. Logopaidat, dynaamiset värit ja graafiset yksityiskohdat tuovat sopivaa sporttisuutta asuihin ? myös vapaa-ajalla saa säväyttää!

Tutustu myös