Mallisto

51 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ipanema edustaa sandaalimuodin ehdotonta kärkeä. Muuta ei Rio de Janeiron maailmankuulun hiekkarannan mukaan nimetyltä brasilialaismerkiltä voisi kyllä odottaakaan. Hurmaavan merkin valikoiman ydin on perinteiset rantasandaalit. Ne ovat kuitenkin niin tyylikkäitä, että olisi sääli säästää ne ainoastaan rantakäyttöön!

Huolettomaan kesäpukeutumiseen kuuluvat ehdottomasti jalkaan sujautettavat sirot rantasandaalit. Ipanema huolehtii siitä, että sandaalit sopivat paitsi bikinien myös kesämekkojen ja trendikkäiden shortsiasujen seuraksi. Brändin sandaalit ovat niin makeita, että niille voi hyvin antaa sijan asukokonaisuuden keskipisteenä!

Ipanema huokuu aurinkoa ja tyylikästä rantatunnelmaa

Ipaneman perusmalli on perinteinen, huoleton varvassandaali. Siitä Ipaneman designerit ovat loihtineet useita hurmaavia variaatioita. Toiset ihastuvat minimalistiseen, siroon ja yksiväriseen malliin, kun taas toisten asukokonaisuus suorastaan vaatii seurakseen hauskasti kuvioituja varvassandaaleja. Oli valintasi mikä hyvänsä, voit yhdistää rantasandaalisi niin farkkushortseihin ja printtitoppiin, tyylikkääseen mustaan kesämekkoon kuin trendikkääseen maksihameeseen ja lyhyeen yläosaan.

Ipaneman aurinkoinen mallisto ei kuitenkaan rajoitu klassisiin varvassandaaleihin. Niiden pohjalta on kehitelty kekseliäitä ja muodikkaita kesäkenkiä! Rantasandaalit saavat tyystin uudenlaisen ilmeen, kun niihin lisätään muutama jalkapöydän ylittävä solki tai perinteinen tasainen kumipohja korvataan maltillisella kiilakorolla. Luksussandaalit sopivat monenlaisiin asuihin ja tilanteisiin. Päiväsaikaan ne yhdistetään A-linjaiseen hameeseen ja väljään t-paitaan, jolloin ilme on urbaani, rento ja huoleton. Kun kuuma kesäilta koittaa, samat sandaalit yhdistetään esimerkiksi kauniisti laskeutuvaan minimalistiseen haalariasuun ja asustetaan lierihatulla sekä siroilla koruilla – näin mutkattoman tyylikäs kesäinen asukokonaisuus on valmis!

Yhdistät helposti