Mallisto / Iphoria

Suodatin (1)

1 tuotetta

Näyttävän ja trendikkään älypuhelimen omistajana erottaudut jo valmiiksi joukosta, mutta Iphoria kännykkäkotelolla tai -pussilla kerrot vaikuttavasta tyylitajustasi yhä enemmän.

Naarmuista ja kolhittua kännykkää ei ole kiva käyttää saatikka kaivaa esille käsilaukusta. Suojaa siis puhelimesi suojakuorella ja tee samalla siistiin tyyliisi sopiva fashion statement. Kännykällä voi pienellä tuunauksella olla monta eri ilmettä tai vain yksi, sinulle oikea ilme.

Iphoria personoi kännykkäsi

Anna persoonallisuutesi näkyä vaatetuksesi ja omien asusteidesi lisäksi puhelimesi asusteissa. Kannathan puhelinta kaikkialle, joten sen stailaamatta jättäminen tuntuisi järjettömältä, mikäli tyylisi on muuten huolellisesti viimeistelty.

Jos olet hauska ja energinen tyyppi, jolla on monta rautaa tulessa yhtä aikaa, kännykkäpussi on lähestulkoon elinehto vauhdissasi mukana kulkevalle elämänkumppanillesi, jolle juttelet niin täpötäydessä ruuhkabussissa kuin omassa rauhassasikin. Älä anna pienten kömmähdysten tehdä puhelimestasi ex-kumppania vaan suojaa se humoristisella nallekuorella tai huomiota herättävällä, suosikkimeikkiäsi kuvaavalla kuosilla.

Hillitympää, klassista tyyliä vaalivalle sopii parhaiten Iphoria-kännykkäpussi, johon puhelin sujahtaa käden käänteessä jokaisen käytön jälkeen. Kännykkäpussin etu kiinteisiin kuoriin verrattuna on se, että voit vaihtaa tyyliä lennosta milloin tahansa, vaikka mielialan mukaan. Kun pukeudut tummaan nahkaan ja farkkuihin, kännykkäsi metallinhohtoinen kuori sopii täydellisesti tunnelmaan. Kissamaiseen pikkumustalla luomaasi lookiin sopii parhaiten leopardikuvio. Jos et kuitenkaan halua kännykkäsi vievän huomiota upealta asultasi, valitse neutraali, yksivärinen Iphoria-kuori tai -pussi, joka sulautuu käsilaukkusi tyyliin ja sävyyn.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua