Miehet
Lapset

Mallisto / Iron Fist

 • Merkki
 • Hinta
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  Iron Fist on tuotemerkki, jonka kenkiin voi astua jos uskaltaa! Iron Fist-kengät ovat rohkeita, eriskummallisia, mutta aina muodikkaita ja täydellisen uniikkeja. Tuotemerkin kengät ovat kuin koru, paras asuste pikkumustalle mekolle ja yksivärisille pelkistetyille vaatteille, joissa tämän innovatiivisen merkin kengät pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. San Diegossa vuonna 2001 alkoi menestystarina, jota parhaat ystävykset luotsaavat eteenpäin yhä kasvavan suosion siivellä. Iron Fist on ennen kaikkea rajuja kuvioita, kirkkaita värejä sekä stilettikorkoja. Nämä kengät huomataan, halusi tai ei. Iron Fistin naisten kenkien mallisto tarjoaa uniikkeja korkokenkiä, nilkkureita, saappaita, tennareita ja ballerinoja, joiden värit ovat leiskuvia, muodot säväyttäviä ja printit sekä kuviot vähintäänkin eriskummallisia, mutta kauniita. Tämä tuotemerkki tarjoaa naisten kenkämuotia, jollaista ei ole ennen nähty. Iron Fist on samalla kertaa röyhkeä ja tyylikäs.

  Iron Fistin naisten kengät eivät jätä ketään kylmäksi!

  Tämän huikean tuotemerkin naisten kengät jakavat mielipiteitä. Rohkeutta ja räväkkyyttä tulvillaan olevat kengät sopivat täydellisesti itsevarmoille naisille, jotka nauttivat keskipisteenä olemisesta. Tämän tuotemerkin kengät ovat kaukana hillitystä, mutta hillitymmästä tyylistä pitäville Iron Fist naisten kenkien valikoimasta löytyy myös hieman vähemmän värikkäämpiä ja hillitysti räväkämpiä kenkiä, kuten tyylikkäät kukkaballerinat tai pitsireikäkuvioiset mustat avokkaat. Joten kaikille Iron Fist -faneille löytyy omaan tyyliin sopivat rajut stilettokorot tai kauniit ballerinat - merkin omaperäiseen tyyliin tietenkin. Iron Fist-tuotemerkkiä voi kuvailla kolmella sanalla: hulluttelevaa, näyttävää ja uniikkia! Me olemme sitä mieltä, että muodin tulee olla myös hauskaa, hulluttelevaa, kokeilunhaluista ja pikkuisen eriskummallista, kuten Iron Fist. Tämän täysin omaa luokkaansa olevan tuotemerkin naisten kengät löytyvät Zalandolta ja ne ovat valmiina hyppäämään juuri sinun ostoskoriisi.

  Iron Fist - rohkeita kenkiä rohkeille ja itsevarmoille naisille!

  Iron Fist on ennen kaikkea värikäs ja seksikäs. Merkin tuotteet eivät sulaudu massaan. Tämän rohkean tuotemerkin kengillä olet huomion keskipisteenä. Iron Fistin rohkeat printit ja runsaat värit ovat tämän innovatiivisen ja näyttävän tuotemerkin kulmakiviä. Merkin kengät vaativat käyttäjältään itsevarmuutta, mutta ne myös tuovat sitä käyttäjälleen. Pääkallokoristeiset stilettikorot nostavat asun kuin asun aivan uuteen uskoon, ja suloisten rusettien ja karmivien zombieiden yhdistelmä on kutakuinkin tyrmäävä. Löydä piilevä draamakuningattaresi ja pukeudu Iron Fistin kenkiin ja asusteisiin - itsevarmuutesi näkyy kilometrien päähän. Luo oma, rohkea tyylisi vaikka jo tänään. Tervetuloa Zalandon hurmaavaan ja laajaan kenkämaailmaan!

  Kun kaksi skeittaria haluaa perustaa vaatemerkin, ensimmäiseksi ei tule mieleen äärimmäisen naiselliset kengät. Mutta juuri niitä valmistaa kalifornialiasskeittarien Miken ja Travisin 2000-luvun alussa perustettu, erityisesti kengistä tunnettu Iron Fist -merkki. Populaarikulttuuriin Iron Fistillä on kuitenkin selvä yhteys, eikä merkin kenkiä voi asenteettomuudesta tai huumorittomuudesta moittia. Iron Fistin kengät ovat kuin suoraan karkkikaupasta, niin värikkäitä ja herkullisia ne ovat. Kuoseissa on pääkalloja, kukkia, hedelmiä, eläimiä ja kimallusta. Jotkut parit tulvivat trooppista tunnelmaa, toisissa romanttiset ruusukuviot kohtaavat seksikkään korkeat korot. Kuvioinneista tulevat mieleen tatuoinnit – tai sarjakuvat. Ja koska Iron Fistin kengissä enemmän on enemmän, villin kuosin voi kruunata massiiviinen ruusuke tai useampi. Muotoilun puolesta valikoima on myös rajoja vailla. Mallistoon kuuluu huimia kiilakorkoja ja kymmenen sentin piikkikorkoja. Ja ballerinoja sekä platform-korkkareita remmikiinnityksellä. Ne ovat kenkiä rakastavan naisen unelmien täyttymys. Iron Fist tuo mieleen villit ja riemukkaat, aamuun asti jatkuvat yöt ja elämäniloa pursuavat kohtaamiset. Ne ovat elämää rakastavan, joka hetkestä nauttivan naisen kengät!

  Hulluttele, flirttaile, paistattele huomion keskipisteenä – Iron Fistin kengät kääntävät katseet!

  Iron Fistin villit korkkarit säväyttävät, yhdistit ne sitten tyköistuvaan mustaan jakkupukuun tai revittyihin farkkuihin. 50-lukua henkivän leningin kanssa sopivat perinteisesti muotoillut, viettelevät ja villisti kuvioidut korkkarit - vaikka verkkosukkien kanssa! Ballerinat sopivat esimerkiksi nahkajäljitelmälegginsien ja paitapuseron seuraksi värikkäänä piristysruiskeena. Samat housut sopivat yöelämään platform-pohjaisten huippunaisellisten ja samalla asennetta pursuavien huimaavien korkokenkien seuraksi. Varma valinta taas on mustat stretchfarkut – niiden kanssa korot sopivat vaikka kauppareissulle! Kiilakorkoiset sandaalit sopivat vaikka revittyjen farkkushortsien seuraksi kesällä. Kruunaa tyyli söpöillä yksivärisillä nilkkasukilla, eikä kontrasteista ja kiinnostavista yksityiskohdista ole asussasi pulaa! Kärjestä avoimet korkokengät ja sandaalit puolestaan suorastaan vaativat lakkaamaan kynnet punaisiksi. Nauti estottomasti kenkien käyttämisestä ja vaatteilla leikittelystä! Minkälainen hyvänsä sinun Iron Fist -parisi onkaan, se kääntää katseet ja tuo olemukseesi taatusti kiehtovaa särmää. Iron Fist sopii naisille, jotka nauttivat huomiosta – ja korkeista koroista!

  Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua