Suodatin1

Isla Ibiza Bonita on saanut inspiraationsa kauniista Ibizan saaresta. Brändin naisten ja miesten vaatteissa onkin ripaus välimerellistä eloisuutta. Tämä tuotemerkki kiinnittää katseemme räväkkään suunnitteluun ja virkistäviin ideoihin! Liitämme näitä muotivaatteita romanttisiin ja naisellisiin asuihin. Toki niitä saa ripotella myös selkeiden skandityylien tehosteiksi. Tämä brändi suunnittelee rentoja vaatteita myös miehille. Sen paidat ja housut ovat vapaamuotoisesta pukeutumistyylistä pitävän suosikkeja.

Isla Ibiza Bonita antaa hippihenkisen tuulahduksen pukeutumiseen

Ihailetko yhtenäistä värimaailmaa, josta on tullut eräs huippumuodin ajankohtaisista ilmiöistä? Jos tahdot pukea samaa väriä päästä varpaisiin saakka, muista kikkailla myös naisellisilla tekstuureilla ja yksityiskohdilla. Esimerkiksi maksihameen hienostuneet pitsikoristeet nousevat esille samansävyisen olkaintopin kanssa. Nyt saa vetää jalkaan myös samaan sävymaailmaan sopivat jalkineet – ne voivat olla vaikkapa huipputrendikkäät kangaspintaiset nilkkurit. Olalle heitetään vielä runsaasti somistettu laukku! Denimvillitys ei ota laantuakseen. Siksi myös casual-toimistotyyliin voi sujauttaa sähäkän näköiset farkut, joissa on persoonallisia saumaratkaisuja. Näyttävien housujen pariin sopii vaikkapa vartalonmyötäinen pitkähihainen paita. Nostalgiset nyörit ja nappilistat antavat eloa simppelin tyylin yläosalle. Muhkea neuletakki on todellinen must have tämänkin asun takiksi. Se saa lisää huomioarvoa helmoissa heiluvista hapsuista. Miesten huoletonta tyyliä korostavat omaperäiset kuosit ja huippusuositut tekstitehosteet. Näiden karismaattisten yläosien seuraan käyvät mainiosti myös supersuositut verryttelyhousut.

Persoonallisuus näkyy trendikkäissä yksityiskohdissa

Näyttävä ja hippityylinen Isla Ibiza Bonita uskaltaa erottua joukosta. Sen vaatteista saamme poimia myös viimeisimpiä muoti-ilmiöitä, kuten off shoulder, haalarit, massiiviset neulepinnat... Meitä viehättävät myös näiden vaatteiden rönsyilevä laskeutuvuus ja naiselliset röyhelöt. Upeissa pitsipinnoissa on romanttinen häivähdys, jota voit vahvistaa vielä sievillä asusteilla. Vastakohdatkin ovat nyt huippumuodikkaita: romanttiselle tyylille saadaan kontrastia sileäpintaisella bleiserillä. Vai olisiko jakkusi tällä kertaa maskuliininen oversize power blazer? Näihin vaatteisiin on taiteiltu herkkiä muotivärejä ja hentoja kuvioita. Joukosta löytyy myös rohkeita suurikuvioisia kuoseja, joiden taiteellisissa kuvioissa katseet lepäävät tavallista pidempään. Muodikkaiden vaatteiden kauniisti kaarretut helmat ovat edelleen takaa hiukan pidempiä. Isla Ibiza Bonitan kepeästä vallattomuudesta riittää ideoita myös menevien miesten vaatekaappiin. Brändin miehekäs muoti pitää kaupunkityylin rentona. Pehmeät kankaat ja kulutetun näköiset saumat antavat ripauksen rokkihenkeä myös muotitietoisen pukeutujan asiatyyleihin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista