Mikä pitää sinut liikkeessä? Tutustu IVY PARK -mallistoon ja löydät vastauksen. Uusi urheiluvaatemerkki on Beyoncén ja Topshopin Sir Philip Greenin kauan odotetun yhteistyön tulos. Beyoncén tunnusomainen tyyli on saanut uuden urheilullisen ilmeen vaate- ja asustemallistossa, joka ammentaa inspiraatiota voimasta sekä positiivisesta energiasta.

IVY PARK – pysy kunnossa muodikkaasti

IVY PARK yhdistää perinteisiä urheiluvaatteita jokapäiväiseen tyylin ja tekee arkipukeutumisesta urheilullisempaa. Malliston yksinkertaiset linjat ja graafiset kuviot toimivat treenien lisäksi myös kaupungilla. Jokainen malliston vaate on valmistettu laadukkaista teknisistä materiaaleista, jotka auttavat entistä parempiin suorituksiin valitsemassasi lajissa. Koska merkin takana ovat Beyoncé ja Sir Philip Green, voit luottaa siihen, että katu-uskottava mallisto pitää sinut kiinni ajassa. Moderneista kuoritakeista ja huppareista lippalakkeihin ja pipoihin, IVY PARK kokoaa yhteen kaiken, mikä on meille tärkeää urheilullisessa, päivittäiseen käyttöön tarkoitetussa katumuodissa.

Tehosta treenejä IVY PARKin avulla

Klassiset urheiluvaatteet, kuten leggingsit, t-paidat, topit ja urheiluliivit, tulevat rennoissa harmaan ja mustan sävyissä – tyylikkäillä tehosteväreillä terästettyinä. Joustavat ja hengittävät materiaalit mukautuvat päällesi kuin toinen iho tehden liikkeistäsi mahdollisimman sulavia. IVY PARK -leggingseihin tiivistyy merkin vähäeleinen muotoilu. Valitse omasi kolmesta vyötärönkorkeudesta: näitä ovat korkea, normaali tai matala. Leggingsit ovat täydellinen lisä salitreeneihin ja rennossa asukokonaisuudessa ne toimivat pitkän t-paidan sekä lempitennareidesi kanssa. Ammenna inspiraatiota IVY PARKin toppien, liivien ja t-paitojen yhdistelyyn kauden urheiluhenkisestä katumuodista ja trendeistä. Retroile mom jeans -mutsifarkuissa ja napapaidassa tai heittäydy futuristiseksi yhdistämällä metallinsävyiset culottes-housut ylisuureen reppuun.

Yhdistele ja sekoita