Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Pintamateriaali
shipped_by_zalando
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oletko nainen, joka kaipaa jokaiselta vaatekappaleeltaan jotain erityistä, oli se sitten vaivihkaa viekoitteleva leikkaus, pieni säkenöivä yksityiskohta tai yltäkylläisen runsaana irrotteleva kuosi? Oletko sitä mieltä, että vaatteiden tulee tarjota mukavuuden ja käytännöllisyyden lisäksi myös näyttävää ilmeikkyyttä, villiä iloa ja puhdasta ihanuutta? Moderni ruotsalainen muotitalo Ivyrevel luo raikasta ja asenteikasta naistenvaatetusta, joka leikittelee uusimmilla trendeillä ja piirtää samalla suuntaviivoja tulevaan.

Tukholmassa vuonna 2012 aloittanut Ivyrevel kutsuu itseään digitaaliseksi muotitaloksi. Sen perustajat ja suunnittelijat ovat digitaalisen ajan lapsia, joiden maailmaan ovat aina kuuluneet internet-ajan nopeus, muuttuvuus ja monipuolisuus. Brändin vaatteissa tämä näkyy taitona omaksua uusia vaikutteita sieltä täältä, yhdistellä niitä vaivattomasti ja luoda vauhdilla uutta ja ennen kaikkea upeaa nykymuotia. Upeus voi tarkoittaa menneiden vuosikymmenten parhaita nostalgiapaloja, vaikutteita elegantista hienostomuodista tai villeimpien teknoklubien onkaloista – tiettyihin tyylisuuntiin sitoutumisen sijaan Ivyrevel tahtoo rikkoa rajoja. Sen designia inspiroivatkin rohkeat kontrastit, vahvat linjat sekä urbaanin kaupunkikulttuurin tyylikirjojen runsaus.

Ivyrevel vaatettaa uuden ajan naisen hurmaavan rohkealla tyylillä

Ivyrevelin kokoelmista löydät niin arjen ilmeikkäät ilostuttajat, juhlien hienostuneet sulostuttajat kuin näyttävät korut ja asusteet joka tilanteeseen. Vahvoilla kontrasteilla varustetut printtivaatteet ovat varma tapa tuoda ilmettä arkeen, ja yksiväriset vaatteet saavat puolestaan eloa tehokkaista yksityiskohdista, somisteista ja leikkauksista.

Juhlapukeutuminen Ivyrevelin tyyliin on yhtä kuin mahdollisimman paljon säihkettä, aistikasta pitsiä tai vaikuttavia leikkauksia – tai kenties kaikkien näiden yhdistelmiä. Yhdistä esimerkiksi hopeanhohtoinen paita vähäeleiseen mustaan hameeseen ja korkokenkiin luodaksesi hillityn hohtavan juhlailmeen, tai revittele täysillä metallinhohdon, erilaisten kuvioiden ja pitsin yhdistelmillä.

Kun tahdot irrotella täydellä sydämellä, mutta pitää silti kiinni modernin skandinaavisen designin selkeästä ja itsevarmasta otteesta, voit luottaa Ivyrevelin särmikkääseen säkenöintiin!

Yhdistele ja sekoita