Naiset
Lapset
Merkki
Hinta
Pintamateriaali
1 tuotetta
Lajittelu :

Tyyliä lenkkipolulle, kuntosalille tai vain rennon sporttisiin päiviin? Aktiivinen elämäntapa ja urheilullinen asukoodi kuuluvat yhteen. Jack & Jones Tech on täsmävalinta tyyliniekoille, jotka etsivät huoletonta muotia energiseen arkeensa.

Jack & Jones Tech edustaa trendikästä ja simppelin vakuuttavaa miesten sporttista muotia. Pohjoismainen merkki on noussut vuosien saatossa kansainväliseen suosioon ketterällä arkipäivien tyylikkyydellään. Mallistojen look on yhdistelmä selkeää designia ja hyväntuulisia detaljeja. Kätevät asukokonaisuudet pukevat niin kuntosalin vakiokävijöitä kuin sunnuntaipäivinä lenkkeilijöitäkin. Huolettoman skarppi asukokonaisuus on täydellinen mätsi vauhdikkaaseen arkeen!

Jack & Jones Tech antaa avaimet vakuuttavaan sporttiseen tyyliin

Urbaania trendikkyyttä ja liikettä syleilevä look on sporttisen tyyliniekan valinta. Jack & Jones Tech tarjoaa vaatekaappiisi räätälöityjä urheilumuodin kulmakiviä. Laatutietoinen ja sopivan leikkisä asukokonaisuus on ykkösvalinta tyylittelijöille, jotka haluavat pysyä liikkeessä. Olitpa kenties enemmän hillityn lookin tai värikkään pukeutumisen ystävä, nämä tyylitärpit pikapäivittävät arkityylisi. Tämä urheilumuodin edelläkävijä panostaa niin mukavuuteen kuin vakuuttaviin vaatevalintoihin!

Jack & Jones Tech on merkki, jonka erikoisalaa ovat nopeasti ja helposti syntyvät asukokonaisuudet. Sporttimuodin skarpit valinnat istuvat niin treenimatkoille kuin osaksi rentoa katumuotia. Tarkoin valitut materiaalit ja selkeät leikkaukset mätsäävät huolettomaan muodikkuuteen. Lyhythihaiset t-paidat ja hyvin istuvat pitkähihaiset ovat aktiivisen tyyliniekan vaatekaapin kulmakiviä. Pue suosikkipaitasi niin väljien verryttelyhousujen kuin polvipituisten shortsien kaveriksi. Tai yhdistä printtipaita farkkujen tai kangashousujen pariksi, ja saat luottoasuusi persoonallisia sporttiviboja. Stailaa tyyliä kerrospukeutumalla hupputakin tai vetoketjullisen neuleen avulla. Laadukkaat päällystakit ja ulkoiluhousut ovat tyylikäs valinta vuodenajasta toiseen. Urheilullisen asun ykkösjalkineet ovat matalavartiset nauhalliset tennarit tai charmikkaat bootsit. Persoonalliset asusteet ripottelevat tyyliin uudenlaista jujua: esimerkiksi sporttinen kello tai päähine on fiksu valinta menevään tyyliin.

Jack & Jones Tech tuo sporttista säpinää arkipäiviisi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua