JALKAPALLO

Varusteet futiksen ystäville

KAIKKI TUOTTEET
Jalkapallokengät
Urheiluvaatteet
Varusteet

SUOSIKKIBRÄNDIT

FANITUOTTEET

Jalkapallo – joukkuepelien ykkönen

Kuningaslaji jalkapallo on maailman suosituin joukkuepeli. Rakastettua pallopeliä harrastetaan innokkaasti kaikkialla maailmassa, sillä jalkapallomatsin pystyttämiseen tarvitaan ainoastaan pallo sekä joukko innokkaita pelaajia. Jalkapallo myös yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Jalkapallokisa on universaali jännitysnäytelmä, jossa lajin suurimmat sankarit kokoontuvat ottamaan mittaa toisistaan. Futiksen ympärille onkin rakentunut innokas ja sitoutunut fanijoukko sekä suuri määrä taitavia pelaajia, joista on noussut kuuluisuuteen lukuisia nimiä aina legendoiksi asti. Pelaajat kuten Pelé, Diego Maradona, Christiano Ronaldo, Lionel Messi, Zlatan ja Jari Litmanen ovat kaikkien tuntemia huippujalkapalloilijoita sekä monien lasten ja nuorten, kuin myös varttuneempien jalkapallofanien idoleita.

Kaikki mitä tarvitse jalkapallon pelaamiseen

Zalandon jalkapallo-shopista löydät kaiken tarvittavan jalkapallon harrastamiseen. Olitpa sitten innokas jalkapallon pelaaja tai kisakatsomossa ahkerasti omaa suosikkijoukkuettasi kannattava futisfani, kannattaa sinun tutustua tarkemmin Zalandon jalkapallovalikoimaan.

Zalandon jalkapallo-shop kokoaa yhteen tunnetuimpien brändien jalkapallovarusteet. Tutustu Niken laadukkaisiin jalkapallokenkiin sekä adidaksen värikkäisiin jalkapallopaitoihin. Valitse omaan tyylisi sopiva verryttelyasu Pumalta ja täydennä vielä jalkapallovarustearsenaaliasi tuliterällä potkupallolla tai upouusilla maalivahdin hanskoilla. Ahkerasti lajia harrastava löytää kattavan valikoiman myös laadukkaita jalkapallosukkia, jotka tukevat jalkoja peleissä ja treeneissä. Jalkapallokengistä löytyvät eri kenkämallit joka pelialustalle: etsitkö nappiksia, mininappulapohjaisia, nastapohjallisia vai hallikenkiä? Zalandolta löydät jokaiseen pelitilanteeseen varmasti sopivat jalkapallokengät.

Valmiina jalkapalloon: Tunnusta suosikkijoukkueesi väriä!

Jalkapallofaneja hemmotellaan runsaalla fanituotetarjonnalla. Meiltä löydät lempijalkapalloseurasi sekä idolisi nimellä varustetut pelipaidat, pipot, reput ja lippikset. Mikäli haluat jakaa jalkapallon riemua myös jälkikasvullesi, löydät Zalandon jalkapallo-shopista myös tarvittavat varusteet lapsille. Lasten jalkapallokenkiä löytyy sivultamme useassa eri koossa ja mallissa. Tarkista myös lasten jalkapallopaita ja -huppari valikoima. Kun kaikki tarvittava on löydetty, olet valmis pelikentille!

Näytä vähemmän

Nappaa 10% alennus*

Tilaa uutiskirje ja saat seuraavasta tilauksestasi 10% alennuksen.

Lue lisää Tietosuojasta. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa.