Suositut filtterit
brands
Väri
Hinta
Aurinkolasien muoto
Mallisto
fast_delivery
51 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Aurinkolasivalmistaja Jeepers Peepers todistaa, että aurinkolasit voivat olla paljon muutakin kuin vain käytännöllinen suoja UV-säteiltä. Sen pokat ovat yhdistelmä näyttävyyttä, vahvailmeistä suunnittelua ja kestävää laatua – mausteeksi on lisätty kunnon ripaus villiä, iloittelevaa riemua. Laita nenällesi kesän staileimmat pokat ja villiinny auringosta suojatuin silmin!

Lontoolaisen aurinkolasibrändi Jeepers Peepersin aurinkolasivalikoima on kuin suora katsaus Lontoon kaduille: se on sekoitus elegantin vähäeleisiä nostalgikkoja, raikkaan pelkistettyjä modernisteja, katutaiteesta inspiroituneita street wearin edelläkävijöitä, värikkään tanssin pyörteisiin heittäytyneitä seikkailijoita sekä huippumuodin jännittävimpien avantgarde-vaikutteiden rakastajia. Se muodostaa elävän mosaiikin, josta löytyy jokaiselle jotakin – jotakin, joka tuntuu heti omalta, ja joka vangitsee samalla muidenkin huomion. Rakastetuksi kulttibrändiksi noussut Jeepers Peepers kokoaa yhteen ihanimpia vintage-muodin vaikutteita ja yhdistelee niitä rohkeasti uusiin muotoilun innovaatioihin.

Jeepers Peepers -aurinkolasit suojaavat silmäsi näyttävästi

Jeepers Peepersin valikoimasta löydät niin naisille kuin miehillekin suunniteltuja aurinkolaseja, joiden laadukas UV-suoja tuo turvaa niin kesän hehkuvaan auringonvaloon kuin talven kirkkaille hangillekin. Valitse värikkäästä valikoimasta juuri omaan persoonaasi istuvat lasit. Klassikkoilmeen ystävät löytävät omansa esimerkiksi suurista liukuvärjätyistä laseista, vahvoista Wayfarer-tyylisistä pokista tai aina tyylikkäistä pilottilaseista, jotka istuvat mainiosti niin puvun kuin rennon shortsiasunkin kanssa. Iki-ihanaa 50-luvun tyyliä luot naisellisilla kissalaseilla, kun taas pyöreät kehykset kuljettavat mielikuvat 60-luvun boheemiin hippiromantiikkaan ja tietenkin John Lennoniin.

Villeimmillään Jeepers Peepersin lasit henkivät futuristista muotoilua ja taipuvat esimerkiksi pusuhuuliksi tai sydämiksi, jotka toimivat täydellisesti esimerkiksi muuten pelkistetyn farkkutyylin väriläiskänä ja katseenvangitsijana. Romanttisen runsaan kesätyylin täydentävät suloisella kukkarykelmällä koristellut aurinkolasit – hulmuavaan kukkamekkoon yhdistettynä kesän suloisin ja värikkäin kukkameri on valmis!

Jeepers Peepersin ikoniset aurinkolasit eivät jätä kylmäksi vaan säteilevät iloa, asennetta ja muodin riemua pilviselläkin säällä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua