Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Mallisto
76 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jeffery West on persoonallisiin miesten jalkineisiin erikoistunut brittimerkki, joka tunnetaan vahvalinjaisesta muotoilustaan, voimakkaista väreistään ja rohkeasta asenteestaan. Englantilaisen käsityön huoliteltua laatua edustavat Jeffery West -kengät ovat niin rouheaa rock-tyyliä kuin hienostunutta keikarihenkeä suosivan pukeutujan valinta. Ne yhdistelevät mielikuvituksellisella tavalla dramaattista goottilaista estetiikkaa nykypäivän sulaviin linjoihin ja keveään istuvuuteen. Lopputuloksena on kokoelma charmikasta itsevarmuutta, klassista eleganssia ja luovaa edelläkävijähenkeä yhdisteleviä modernin miehen jalkineita.

Jeffery West luo englantilaista jalkinemuotia miehille, joille ei riitä tavallinen

Jeffery West sai alkunsa kahden nuoren englantilaisen ystävän unelmasta. Jalkinetehtaistaan kuuluisassa Northamptonissa varttuneet Mark Jeffery ja Guy West päättivät luoda uudenlaisen miestenkenkämalliston, joka yhdistelisi sekä alueen perinteistä jalkinevalmistuksen osaamista että täysin uudenlaista muotoilumentaliteettia. Alle 20-vuotiaina uransa aloittaneet nuorukaiset käynnistivät omatoimisen kenkätehtailun vaatimattomassa vajassa, kunnes usean vuoden kokeiluvaiheen jälkeen Jeffery West -merkki lanseerattiin vuonna 1987. Aluksi bisnesidean menestykseen ja poikkeukselliseen tyyliin eivät uskoneet juuri muut kuin Jeffery ja West itse, mutta periksiantamaton työ ja intohimo uudenlaista kenkämuotoilua kohtaan tuottivat lopulta tulosta. Näiden jalkineiden ominaistyyli syntyy intensiivisistä väreistä ja linjoista, ja niiden luja nahkapinta, pohja ja ompeleet on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä.

Jeffery West -kengät hurmaavat vallankumouksellisella näyttävyydellä ja laadulla

Jeffery West -jalkineet hakevat inspiraationsa niin tämän päivän muodista ja pop-kulttuurista kuin satoja vuosia vanhasta viktoriaanisesta tyylistä ja jylhästä goottilaisesta muotoilusta. Niiden tunnusmerkkeihin kuuluvat ylelliset punaiset nahkavuoraukset, kapenevat kärjet ja voimakkaasti tyylitellyt korot. Jeffery West -kengät tarjoavat laatua moneen makuun, etsitpä sitten hillittyjä mutta persoonallisia juhlakenkiä tumman puvun kanssa tai tyrmäävän tyylikkäitä cowboy-saappaita tai biker-bootseja suurieleiseen pukeutumiseen. Niiden rohkeasta värimaailmasta voi löytää miesten muodille varsin epätavallisia sävyjä, kuten kuninkaallista purppuraa, kultaa, oranssia ja sähkönsinistä. Myöskään runsaat kuviot, kuten käärme- tai leopardikuosit tai jopa kukkaornamentit, eivät ole poikkeuksellisia näkyjä Jeffery Westin villissä maailmassa. Valitse omaan tyyliisi istuvat kengät ja anna rakkauden näyttävää jalkinemuotia kohtaan näkyä kauas!

Tutustu myös