Jil Sander Navy on synonyymi kauniille kengille ja hurmaaville asusteille, joista huokuu harkittu design sekä loistava laatu. Ilmeeltään Jil Sander Navy -mallisto edustaa huoliteltua modernia muotia, jossa klassinen muotoilu kohtaa trendit hienostuneesti ja tyylikkäästi. Malliston kengät ja laukut korostavat tyylisi muoti- ja laatutietoisuutta.

Jil Sander Navy -kengät lumoavat kenkäfanit

Kauniit Jil Sander Navy -kengät luovat tyyliin kuin tyyliin huolitellun ja ilmeikkään säväyksen. Paksupohjaiset, trendikkäästi muotoillut kävelykengät sekä loaferit täydentävät erinomaisesti naisten urbaania minimalistista tyyliä. Ne suorastaan vaativat seurakseen leveitä, vajaamittaisia kangashousuja sekä tyköistuvaa raidallista yläosaa. Yhtä hyvin ne toimivat relaxed fit -farkkujen, paitapuseron ja bleiserin seurana. Näyttävän muotoilunsa ja trendikkäiden väriensä ansiosta kengistä tulee asukokonaisuuden keskeinen elementti. Sirot sandaalit koroilla tai ilman ovat myös varsinainen kenkämuotoilun taidonnäyte. Niiden ilme on harmoninen, ja värivaihtoehtoihin kuuluu niin pirteitä yhdistelmiä kuin klassista ruskeaa ja mustaa. Jil Sander Navy -sandaalit sopivat chinojen ja paitapuseroiden kanssa huoliteltuun arkityyliin, mutta ovat kuin kotonaan myös kynähameiden ja toppien sekä maksimekkojen seurassa.

Jil Sander Navy -laukuissa on ripaus luksusta

Jil Sander Navy -laukut hurmaavat vaativimmankin laukkufanin. Ilmeeltään selkeälinjaiset nahkalaukut nousevat nopeasti lempilaukuiksesi: ne ovat kauniita, ajattomia ja käytännöllisiä. Valikoimaan kuuluu sekä siroja, klassisesti muotoiltuja olkalaukkuja että rennon tyylikkäitä käsilaukkuja. Värivalikoima on hienostunut - pääosissa ovat perusvärit, joiden joukkoon mahtuu myös tyylikkäitä graafisesti kuvioituja laukkuja. Jil Sander Navy -laukut on helppo yhdistää niin huoliteltuun arkipukeutumiseen kuin muodollisempaankin tyyliin, ja ne ovat tietenkin edukseen saman malliston kenkien seurassa. Navy-mallistoon kuuluu myös hienostuneita hansikkaita ja kauniita vöitä. Kaikkia malliston tuotteita yhdistää harkittu värimaailma ja kauas näkyvä erinomainen laatu.

Yhdistele ja sekoita