Jim Rickey -tennareiden muotokieli on hurmaavan sulavaa, niiden värimaailma on trendikkään hillitty ja laatu loistava. Design on lainattu tennarimuodin klassikoilta, ja kenkien ilmettä täydentävät harkitut yksityiskohdat. Nuoren ruotsalaisbrändin tennarit sopivat siis erinomaisesti huoliteltuun mutta katumuodin trendeistä inspiraatiota ammentavaan miesten tyyliin.

Jim Rickey -tennarit täydentävät raikkaan urbaanin ilmeen

Jim Rickey -tennarit sopivat loistavasti eleganttiin urbaaniin tyyliin, jonka juju on klassisen ja urbaanin muodin yhdistely. Brändin matalavartiset ja minimalistiset tennarit suorastaan vaativat seurakseen chinoja ja kauluspaitaa – tai huoliteltuja kangasshortseja ja pikeepaitaa! Tyyli viimeistellään nahkaisella olkalaukulla, tyylikkäällä vyöllä ja klassisilla aurinkolaseilla. Jim Rickeyt sopivat myös trendikkäästi kapealinjaisen puvun kanssa käytettäviksi. Minimalistisimmillaan matalavartiset tennarit ovat yksivärisinä, kun taas harmonisin väriläiskin tai makealla vetoketjulla viimeistellyt mallit nousevat asukokonaisuutesi keskipisteeksi. Jim Rickey -valikoimaan kuuluu myös erilaisilla pintamateriaaleilla tyylikkäästi leikitteleviä malleja. Niissä tasapintainen nahka kohtaa rei'itetyn nahan.

Jim Rickey sopii huoliteltuun streetwear-tyyliin

Jim Rickeyn korkeavartiset miesten tennarit puolestaan sopivat loistavasti harkittua streetwear-tyyliä täydentämään. Mustat, skeittitennareilta muotokielensä lainanneet huipputyylikkäät kengät sopivat saumattomasti raikkaiden sinisten slim fit -farkkujen, t-paidan ja avoimeksi jätetyn vetoketjuhupparin seuraan. Tyyli viimeistellään pyöreillä aurinkolaseilla ja minimalistisella, laadukkaalla skeittirepulla! Jim Rickey -tennarit istuvat myös minimalistiseen streetwear-tyyliin. Tummanpuhuva tyyli luodaan yhdistämällä ruotsalaismerkin hillityt mustat tennarit mustiin kapealinjaisiin farkkuihin ja näyttävästi ylipitkään mustaan yläosaan. Vaaleat tennarit puolestaan sopivat urbaanin sporttiseen minimalistiseen tyyliin. Käytä niitä vajaamittaisiksi käärittyjen chinojen ja minimalistisen, yksivärisen collegepaidan kanssa. Leikittele kerrospukeutumisella ja anna t-paidan helman näkyä collegepaitasi alta! Viimeistele tyyli rennolla kangaskassilla ja valitse takiksi joko katu-uskottava bombertakki tai klassinen trenssi.

Tutustu myös