Mallisto / Jofama

Merkki
Hinta
103
103
150
150

2 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Hyvännäköinen nahkatakki on todellinen klassikko ja varma katseenvangitsija, joka pysyy muodissa aina. Ruotsalainen Jofama tuo nahkatakkien viimeisimmät trendit vaaterekillesi. Tsekkaa mistä naapurimaan bloggaajat ja trendsetterit puhuvat!

Jofama on yksi Skandinavian vanhimpia ja suurimpia nahkavaatteiden valmistajia ja sen takkeja on nähty monien julkkisten ja fashion-gurujen päällä, niin Ruotsissa kuin ympäri Eurooppaa. Yritys on perustettu vuonna 1926 Malungissa, Keski-Ruotsissa, jolloin se aloitti nahkavaate- ja asustetuotannon yhdessä urheiluvarusteiden kanssa nimellä JOFA. Myöhemmin urheiluvarusteiden ja nahkavaatteiden tuotanto eriytettiin ja yrityksen perustaja Niss Oskar Jonsson jatkoi edelleen nahkavaatteiden valmistusta JOFAMA eli Jonssons Factories Malung -nimellä. Nykyisin Jofama valmistaa miesten ja naisten nahkavaatteita sekä arjen pukeutumiseen että moottoripyöräilyyn. Se on myös tehnyt hi-tech-nahkavarusteita muun muassa Ruotsin, Norjan, Tsekin sekä Iso-Britannian poliisin ja armeijan käyttöön.

Jofama - laadukasta nahkatakkimuotia naisille ja miehille

Jofaman nahkatakit on valmistettu korkealaatuisesta sataprosenttisesta nahasta, joka antaa takeille luonnollista elävyyttä ja joustavuutta sekä tietenkin erittäin pitkän käyttöiän. Valikoimasta löytyy biker-tyyliset nahkatakit, nahkarotsit, nahkahameet ja nahkaliivit. Malliston takkien näyttävä tyyli on saatu aikaan erikoisilla leikkauksilla ja lukuisilla pienillä yksityiskohdilla. Lisäksi niissä on innovatiivisesti yhdistelty sekä perinteisempää että modernia muotoilua.

Nahkatakki on aina luotettava valinta - se on muodissa vuodesta toiseen, sopii monenlaisiin asukokonaisuuksiin ja kestää erityisen hyvin kulutusta. Jofamalta löydät itsellesi sopivan laadukkaan nahkatakin, joka voi olla uusi joka tilanteen pelastava luottotakkisi.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua