Mallisto

159 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Miltä kuulostaisi ripaus ranskalaista eleganssia jaloissasi? Oui, s'il vous plaît! Naisten Jonak-kengät ovat tie eleganttiin ranskalaistyyliin. Keveät ja sirot kengät hemmottelevat jalkoja ja tuovat tyylisi eloon. Pehmeä nude, särmikäs musta ja kepeä pinkki värittävät ranskalaismalliston tyylikkäimpiä kenkiä.

Laadukkaat ja kauniit kengät muuttavat asun ilmettä hetkessä sekä luovat pohjan muodikkaalle ja mukavalle asulle. Miksi et panostaisi kenkiin, kun olet jalkojesi päällä suurimman osan päivästäsi? Ranskalainen Jonak ymmärtää naisten jalkinetarpeita. Merkin kengät eivät tingi naisellisuudesta ja tyylistä. Päinvastoin – ranskalaismerkin jalkineet ovat kepeän feminiinisiä ja flirttailevan kauniita. Siro ja elegantti ulkomuoto kätkee kuitenkin sisäänsä laadukkaan lestin, joka pysyy muodossaan ja takaa ergonomisen käyttömukavuuden. Jonak-kengät tiivistävät pariisilaismuodin salaisuuden – tyyli, joka on sekä eleettömän yksinkertainen että boheemin rönsyilevä.

Jonak – persoonallista kenkätyylisi eleganttien ranskalaiskenkien avulla!

Vaikka Pohjolan kadut eivät toisinaan aivan Pariisin trendikäs Montmartre olekaan, Jonak-kenkien avulla tuot eloa niin askeleeseen kuin tyyliin. Kenkämalleja löydät koroilla ja ilman. Naiselliset avokkaat tai nilkkurit ryhdistävät asun välittömästi. Myöskään matalat sandaalit ja loaferit eivät kalpene korollisille siskoilleen. Matala pohja tai pieni korko ovat yhtä naisellisia valintoja kuin huikaisevat korot. Musta krokotiilinnahka, futuristinen metalli tai orgaaninen korkki ? Jonak-kenkien materiaalit tuovat tyyliin mielenkiintoa ja valinnanvaraa. Sirot nilkkaremmit, leikkisät tasselit ja biker-henkiset soljet muuttavat jalkineen ilmettä hetkessä.

Millainen asu, sellainen kenkä – yhdistele Jonak-kenkäsi fiiliksen mukaan. Klassiset avokkaat soveltuvat niin ajattoman tyylikkääseen kuin rennon nuorekkaaseen asuun. Pue korkkarit toimistolle siistin kietaisumekon tai kynähameen kanssa. Vapaa-ajan asussa kaikki puolestaan on mahdollista – pörrötä toimistonuttura auki ja sujauta korkkarit revittyjen boyfriend-farkkujen kanssa. Yksinkertainen asu ei ranskalaisen eleganssin kaavan mukaisesti tarvitse muuta kuin valkoisen t-paidan ja syvänpunaisen huulimeikin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua