Suositut filtterit
225 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Juicy Couture teki verryttelyasuista luksusta

Los Angelesista peräisin olevan brändin tarina on trendikkyydessään ainutlaatuinen. Kahden kaveruksen perustama vaatemerkki suunnitteli alun perin tyylikkäitä t-paitoja, kunnes merkki lähti kehittämään tuotteitaan yhä enemmän ja trendikkäämmin urheilullisten teemojen ympärille. 90-luvun lopulta lähtien merkin tuotteita markkinoitiin myös tähdille ja julkkiksille, kunnes vuonna 2001 eräälle supertähdelle suunniteltiin täysin oma velourista tehty verryttelyasu, josta tuli välittömästi huikea trendi.

Myöhemmin 2000-luvulla brändin velour-verkkareita nähtiin useiden supertähtien yllä ja brändin sporttisesta tyylistä tuli uuden, nousevan tähtisukupolven tavaramerkki – uutta luksusta sporttisella tyylillä. Tämä tarkoitti verkkarityylin jalkautumista punaiselle matolle ja parrasvaloihin. Syntyi uusi estradi sporttiselle trendipukeutumiselle maailmassa, jossa bling bling oli aiemmin kuulunut vain lähtökohdistaan juhlavampiin vaatteisiin.

Brändin college- ja verkkariasuja onkin nähty erityisesti 2000-luvun alkupuolella lukemattomien nuorten naissupertähtien yllä. Eräs supertähti sanoi haastattelussa omistavansa yli 100 brändin asua, ja se on näkynyt myös hänestä otetuissa kuvissa. Juicy Couture oli jo 2000-luvun alussa ainutlaatuinen superhitti, ja se elää samaa menestystarinaa vielä tänäkin päivänä.

Juicy Couture elää uutta tulemista

On helppo ymmärtää miksi mukavasta, urheilullisesta verryttelyasusta tulee luksustuote. Brändin vaaleat värit, pinkki ja asujen loistavat bling bling -vivahteet viestivät täysin omaa tyyliään, mutta asut ovat silti ensisijaisesti äärimmäisen mukavia päällä. Pitkä päivä edustaessa, kuvattavana ja liikkeellä sujuu paljon paremmin mukavassa asussa, joka ei kuitenkaan tingi tyylistä vähääkään. Brändi elää tällä hetkellä uutta tulemista: tuotevalikoima on laajentunut sekä mallisto monipuolistunut ja valikoimassa on uudenlaisia avauksia, kuten mukavia ja tyylikkäitä urheilutoppeja kaikkeen liikkumiseen.

Malliston eräs hienous piilee sen monikäyttöisyydessä. Voit valita urheilullisista tuotteista vaikkapa topin ja shortsit salille tai muihin harrastuksiin. Samat vaatteet voit yhdistää vaikkapa hillitysti kuvioituun puseroon tai trikoisiin. Näin luot mielenkiintoisia asukokonaisuuksia, jotka kääntävät katseita viihteellä ja vapaa-ajalla. Brändin käsitys verryttelyasusta on uniikki ja säväyttävä, ja siihen pohjautuu sen kaksi vuosikymmentä kestänyt suosio.

Brändi on seksikäs, tyylikäs, ja aina trendikäs. Asut ovat sporttisia ‒ ne viestivät aktiivisesta elämäntyylistä ja ovat aina tinkimättömän naisellisia. Malliston värimaailma on loppuun asti mietitty. Voit valita talvitakin tyylikkään mustana ja luoda kontrastia muilla brändin tuotteilla, joiden värimaailmassa esiintyy hallitsevana raikas pinkki ja punaisen eri sävyt. Pinkki toppi timanttikirjaillulla logolla erottuu edukseen. Sen kanssa sopivat niin brändin ainutlaatuiset verryttelyhousut kuin kiinnostavat ja muotojasi myötäilevät trikoot. Älä myöskään unohda malliston upeita huppareita.

Juicy Couture on osa päivittäistä tyyliäsi

Tämän hetken trendi on erilaisten vaatteiden yhdisteleminen ja kerroksellinen pukeutuminen. Brändin omintakeinen tyyli ja hennot punaisen sävyt yhdistettynä mustaan luovat ainutlaatuisen asukokonaisuuden. Mikään ei kuitenkaan estä sinua kokeilemasta jotakin uutta. Ota brändin uniikki, supertähtien suosima verryttelyasutyyli omaksesi ja yhdistele sitä rohkeasti muihin väreihin, tyyleihin ja vaatemalleihin. Brändin klassinen bling luo asukokonaisuuteesi aivan uudenlaisen vivahteen, jolla tuot esiin persoonallisuuttasi ja käännät katseita.

Brändin mallisto monipuolistuu nyt jatkuvasti. Muista myös alusvaatteet ja pidä huoli tyylistäsi liikkuessasi ja harrastuksissa. Poimi itsellesi mallistosta myös ainutlaatuisen tyylikkäät urheiluliivit, jotka ovat trendikkyyden lisäksi myös erittäin mukavia ja käytännöllisiä.

Ole rohkea, räväkkä, ja ehdottoman trendikäs kaikissa tilanteissa. Luo rentoa ja urheilullista street wear -pukeutumista, jossa leikittelet väreillä ja kontrasteilla sekä teet Los Angelesin tyylistä näyttävää "punaisen maton tyyliä". Kun asusi on lähes täydellinen, viimeistele tyylisi vaikkapa malliston tyylikkäällä takilla, joka on helppo napata naulakosta viimeistelemään ainutlaatuinen katutyylisi.