Mallisto

147 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Just Female edustaa skandinaavista ja modernia otetta suunnitteluun. Painoarvoa annetaan puhtaille linjoille ja ajattomille vaatteille nopeiden syklien sijaan. Just Female tarjoaa helppokäyttöisiä ja huolettoman tyylikkäitä arjen perusvaatteita. Sellaisia, joiden ympärille on helppo rakentaa tyylikkäitä asukokonaisuuksia ja jotka toimivat sellaisenaan aamusta iltaan. Kauniin naisellinen suunnittelujälki saa lisäsärmää yllättävistä yksityiskohdista, ja lopputuloksena on varsin särmikäs mallisto.

Just Female on pohjoismaista tyylikkyyttä parhaimmillaan

Just Female on tanskalainen vuonna 2006 perustettu muotimerkki. Preben Laust ja Steen Holterman yhdessä muotisuunnittelija Pernille Andersenin kanssa perustivat merkin Kööpenhaminassa. Perustajat kuvailevat mallistoa minimalistisen hienostuneeksi ollen samalla kuitenkin rento ja aitoon tanskalaistyyliin käytännöllinen. Liehuvahelmaiset kangashousut, kauniisti laskeutuvat maksimekot ja naiselliset puserot ovat esimerkkejä vaatteista, jotka ovat samaan aikaan rentoja, helppokäyttöisiä ja kuitenkin elegantin tyylikkäitä. Minimalistisen klassisten vaatekappaleiden lisäksi mallistosta löytyy aina hieman kokeilevampia malleja, joissa on usein jokin hauska juju. Merkin bombertakki on juuri sopivassa suhteessa sporttinen ja naisellisen tyylikäs. Malliston ehdottomia helmiä ovat myös upeat villakangastakit ja kauniit trenssit. Myös rennosti laskeutuvia kangashousuja löytyy pilvin pimein. Nämä housut ovat usein imartelevia naisvartalolle, koska ne luovat pitkän, kauniin siluetin ollen vieläpä uskomattoman mukavia päällä.

Upeita leikkauksia ja maanläheisiä värisävyjä

Just Female ei ole suotta noussut tyylikkäiden kaupunkilaisnaisten suosikiksi ympäri maailman. Merkin yksinkertaisen kauniit ja väljästi leikatut vaatteet sopivat usealle eri vartalotyypille ja antavat kantajastaan todella tyylikkään vaikutelman. Mallistosta löytyy vaatekappaleita, joilla jokainen nainen pystyy korostamaan juuri niitä parhaita puoliaan ja tuomaan persoonaansa esille. Malliston värisävyt ovat muutamia pirteitä väripilkkuja lukuun ottamatta myös hillityn maanläheisiä, mikä istuu erinomaisesti pohjoismaalaiseen makuun. Piristä sinäkin nyt tyyliäsi tämän upean tanskalaismerkin avuin!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua