Mallisto / Juvia

Suodatin (1)

1 tuotetta

Tahtoisitko yllesi jotakin tuoreen tuntuista? Juvia edustaa aivan omanlaistaan eleganssia. Se tuottaa raikkaita ja eteerisiä vaatteita urbaanille nykynaiselle. Brändin väreistä ja kuoseista löytyy yhtä aikaa taiteellista herkkyyttä ja itsevarmuuden luomaa naisellista voimaa. Ota tähän tyyliin innostavia vinkkejä Jessica Albalta, hän taitaa hyvin pastellityylin ja eläinkuosien hallinnan. Eipä hän tosin vierasta mustaakaan väriä. Voit käyttää myös raitoja pirteänä tehokeinona!

Jos tahdot olla mieleenpainuvan trendikäs, pukeudu uuden tuulen printteihin. Feminiiniset puserot käyvät farkkuihin ja kontrastia antaviin housuhameisiin. Bleiserit ovat jokanaisen vahvoja vakiovaatteita toimistoon, yhdistä niitä erimittaisiin housunlahkeisiin. Kepeää katumuotia rakennat shortseista ja jakusta. Vaihda vaihteeksi viittaan! Ne ovat uudesti syntyneitä klassikoita. Pue viitan kanssa kapealinjaiset housut ja erottuvin tekstuurein tehostetut korkokengät. Verryttelyhousut ja collegepaidat herättävät uinuvan toiveen ihanasta kävelyhetkestä hämyisessä puistossa. Collegetakissa kelpaa kyllä kuljeskella kaupungille saakka. Uppoudu kotona ylellisessä asussa lempiromaanisi tunteentäyteisiin tunnelmiin.

Juvia - mielikuvia huippumuodin maailmasta

Juvian kuosit ovat herkän kauniita ja omaperäisiä. Niissä on ripaus salaperäistä eksotiikkaa, mutta raikkaasti toteutettuna. Suurikokoiset kuvioinnit ovat kuuman katumuodin mukaisia, niiden näkyvyys hallitsee helposti asua. Helman ja hihansuiden resorit kuuluvat juuri tähän hetkeen. Suloiset nauhat solmitaan vaikka rusetille. Huolittelemattomat saumat ovat kivannäköisiä katseenkiinnittäjiä, rennon asun kiistämättömiä kohokohtia.

Juvian värimaailma on hienostuneen hento, mutta tummiakin sävyjä brändiltä löytyy. On coolia parittaa samansävyisiä vaatteita erilaisilla kuvioilla. Sekoita hillittyjä värejä huoletta keskenään. Jos tahdot vaihtelua, heitä rohkeasti joukkoon herkullisia tehovärejä.

Sulavasti laskeutuvat Juvian vaatteet tuntuvat mukavilta yllä. Nauti niiden ylellisestä ilmeestä ja pukeutumisen vallattomasta vapaudesta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista