Mallisto

142 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Rennon laadukas kenkämuoti ovat avain viihtyisään tyylikkyyteen. Raikkaan kepeät klassikkopopot ovatkin pettämätön valinta niin sporttihenkiseen kuin urbaaniin ulkoasuun. Tennarimuodin ikoninen suunnannäyttäjä K-SWISS taitaa jalkinetyylin muodikkaimmat käänteet. Nämä kengät päivittävät jalkinetyylisi virtaviivaisen trendikkäästi!

K-SWISS tarjoaa huolettoman ikonista jalkinemuotia

Yli viisikymmenvuotisen historian siivittämä K-SWISS laatutietoisen kenkämuodin pioneeri, jonka kansainvälinen menestystarina ei juuri esittelyjä kaipaa. Taustalla on Kaliforniaan muuttaneiden sveitsiläisten veljesten uudistama tenniskenkien ilme, joka on kivunnut huolettoman kenkämuodin edelläkävijäksi. Arkipäiväisen pukeutumisen vakuuttavuus onkin näiden jalkineiden laatutietoisuuden taustalla piilevä juju. Vuosikymmenten tuomalla taidokkuudella valikoimat yhdistelevät ajattomia linjoja moderneihin efekteihin. Tuloksena onkin inspiroivaa jalkinemuotia, joka istuu rennon elegantisti urbaaniin tyylitajuun. Freesin valikoiman luomuksia voikin ihastella niin street-muodin kuin sporttihenkistenkin menojen näyttämöillä. K-SWISS luotsaa aktiivisen tyylitietoista elämäntapaasi, jossa ryppyotsaton muodikkuus pääsee esille. Näiden popojen repertuaari edustaa omintakeista lookia, jonka yksilöllisyys ilmenee pienimmissäkin detaljeissa. Ketterät jalkineet kruunaavatkin asukokonaisuuden simppelillä virtaviivaisuudellaan. Ne herättävät niin sähäköiden muotimuusien kuin särmikkäiden tyyliherrojen mielenkiinnon!

Atleettisella twistillä varustettu kenkäkatalogi sisältää arkiasusteiden tyylikkäimpiä tärppejä. Niin miesten kuin naisten jalkineiden repertuaarit tarjoavat kepeästi jalkaan sujahtavia katumuodin mätsejä. Klassikkopopojen muotoilu yhdistettynä tehostevärien, tekstuurien ja materiaalien kirjoon sykkii täsmävalintoja niin viikonloppureissuille kuin urbaaneille katukivetyksille. K-SWISS luottaa positiviisen tyylienergian voimaan, jonka siivittämänä asukokonaisuus on miksailtavissa fiiliksesi mukaan! Vaivattoman vakuuttavan luottotyylin luot esimerkiksi varustamalla matalavartiset tennarit hyvin istuvien chinojen tai räväköiden farkkujen pariksi. Nauhalliset kengät ystävystyvät hyvin myös skarppien yläosien kanssa. Valitse esimerkiksi ajattomien t-paitojen, tyyliteltyjen pikeepaitojen ja rentojen kauluspaitojen joukosta suosikkisi tennarityyliin. Särmikkäämmät jalkineet toimivat myös pirteän lookin statement-asusteina, kun maustat huolitellun kokonaisuuden ripauksen kontrastia tuovilla tossuilla.

Laatutietoinen K-SWISS tuo jalkinetyyliisi freesin inspiroivaa sykettä!

Yhdistät helposti